Gönül Dağı 11. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Gönül Dağı bu akşam var mı?

Gönül Dağı dizisinin bu haftaki 11. bölümünden beklenen haber geldi. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi yayın akışından çıkarıldı. Peki, Gönül Dağı 11. bölüm bu hafta neden yok?

Gönül Dağı 2 Ocak bu akşam var mı sorusunun cevabı yanıt buldu. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve oldukça sevilen fenomen dizi Gönül Dağı 11. bölümünden takipçilerini üzecek haber geldi. Peki, 2 Ocak 2021 tarihinde Gönül Dağı bu akşam var mı?

GÖNÜL DAĞI BU HAFTA NEDEN YOK?

Cumartesi akşamları ekranlara gelen ve başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı dizisinin bu hafta 2 Ocak Cumartesi akşamında yayınlanmayacağı belirtildi. Gönül Dağı dizisinin bu hafta yayınlanmamasının gerekçesi olarak da yeni yıl gösterildi.

Gönül Dağı 11. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Gönül Dağı bu akşam var mı?

GÖNÜL DAĞI 11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gönül Dağı dizisinin 11. yeni bölümü gelecek hafta 9 Ocak 2021 Cumartesi akşamında saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Annelerinin bu tavrı Taner ve Dilek’i nasıl etkileyecektir?

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gönül Dağı (@gonuldagitrt)'in paylaştığı bir gönderi

Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir. Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar.

Tüm bu olanlardan habersiz Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşen Ramazan’ı bekleyen sürpriz nedir? Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculuk nasıl son bulacaktır? Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için ne yapacaktır?

Gönül Dağı 11. bölüm bu hafta neden yok? 2 Ocak Gönül Dağı bu akşam var mı? ile ilgili etiketler gönül dağı Gönül Dağı 11. bölüm Gönül Dağı yeni bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.