Gonca Vuslateri'yi kahredem ölüm: 'Kalbimi paramparça eden bir hisle baş başayım'

35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri aldığı acı haberle yıkıldı. Vuslateri'nin 12 yıldır evinde birlikte yaşadığı Cissy isimli köpeği hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu üzüntüsünü dile getirdi.

Gonca Vuslateri, Instagram hesabından ''23 yaşımdan beri hayatımda olan koca bir parçam gitti bugün'' şeklinde yaptığı paylaşımla Cissy isimli köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Acı haberi gittiği Kekova tatili sırasında alan Gonca Vuslateri, ''2 gün yok olduğum anda gitmeyi tercih etti'' dedi.

Gonca Vuslateri'yi kahredem ölüm: 'Kalbimi paramparça eden bir hisle baş başayım'


Köpeği Cissy'nin karelerini Instagram hesabından paylaşan Gonca Vuslateri duygusal bir yazı kaleme aldı. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

''Güle güle Cissy..

3 yaşından beri kalp hastası kızımıza yaşatabileceğimiz en uzun ömrü verebildiğimiz için içim rahat, yokluğuna alışmak ve kabul etme konusunda kalbimi paramparça eden bir hisle başbaşayım..

Ağır bir dönemindeydi.. 2 gün yok olduğum anda gitmeyi tercih etti.. iyi diyorum, çok şükür uyutma kararı vermeden oldu bitti diyorum.. Artık çok acı çekiyordu.. çekiyorduk.

Onunla daima ilgilenen ve evlattan öte sahip çıkan tüm dostlarıma teşekkür ederim.. 23 yaşımdan beri hayatımda olan koca bir parçam gitti bugün.

Son yıllarını sağlıklı bir şekilde geçirmesini sağlayan, gece gündüz ilgilenen Timur Bey’e.. @papsivet ‘e teşekkür ederim.. iyi ki varsın Timur.. iyi ki varsınız..

Ve ilk 10 yılındaki tedavisinde deli gibi emek veren @fatihadaligil ‘e..

2. Annesi ve en büyük kavgaları verdiği kopamadığı @yesimturan ‘e .. 💫💙🥹

Böyle işte…

Bir hikayeyi daha bitirdik..

Bana kattığın sevginin sonsuz boyutluluğu için çok teşekkür ederim..

Canım kızım.

Bambaşka frekanslarda daima burun burunayız..
Artık hastalık yok güzelim..bitti o sancılar..
Artık ışıksın..

💫💫💫💫💫💫💫''

Gonca Vuslateri'yi kahredem ölüm: 'Kalbimi paramparça eden bir hisle baş başayım' - Resim : 2

Gonca Vuslateri'yi kahredem ölüm: 'Kalbimi paramparça eden bir hisle baş başayım' ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.