Gonca Vuslateri'yi çileden çıkartan Hakan Altun sorusu!

Geçtiğimiz günlerde Cihangir'de köpeğiyle yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ünlü şarkıcı Hakan Altun'la ilişkiye başlayan ve kısa süre içerisinde ayrılık kararı alan Vuslateri, Altun'la ilgili yöneltilen sorulara tepki gösterdi.

Sohbet ettiği basın gazetecilere babasının kalp krizi geçirdiğini söyeleyen ünlü oyuncu oyuncu, "Babacığıma iki tane stent takıldı. Çok şükür şimdi çok iyi, Allah bize bağışladı" dedi.

Geçtiğimiz aylarda ünlü şarkıcı Hakan Altun ile yeni bir aşka yelken açan ve kısa süre içerisinde de ilişkisini noktalayan Gonca Vuslateri, babasının kalp krizi sebebiyle operasyon geçirdiğini açıklamasının ardından gelen Hakan Altun sorularına büyük tepki gösterdi:

"VARSA YOKSA HAKAN, DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR!"

"Bir tutturdunuz Hakan da Hakan, geçmiş olsun diyen yok. Sevgili babacığım kalp krizi geçirdi, kimse sormadı. Varsa yoksa Hakan, hayatta daha önemli şeyler var"

Gonca Vuslateri'yi çileden çıkartan Hakan Altun sorusu!

ALTIN TAKILARI DİKKAT ÇEKTİ

Altın küpe ve kolye taktığı fark edilen Gonca Vuslateri, gazetecileri, "Siz altın sevmezdiniz" sözlerine "Çok kıymetli bir arkadaşım hediye etti, takmamazlık olmaz. Zaten altın fiyatları da düştü" şeklinde yanıt verdi.

Gonca Vuslateri'yi çileden çıkartan Hakan Altun sorusu! - Resim : 2

SÜRPRİZ AYRILIK

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve Şarkıcı Hakan Altun'un 2020'nin son günlerinde aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk yaşadığı sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıkan ikilinin ayrılık kararı alması uzun sürmedi. Kısa süre içerisinde evlilik dedikodularıyla magazin gündemine oturan ünlü çift, sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alarak sevenlerine ikinci bir sürpriz yapmış oldu.

 

Gonca Vuslateri'yi çileden çıkartan Hakan Altun sorusu! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Hakan Altun Aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.