Gonca Vuslateri'nin son sağlık durumu nasıl?

Koronavirüse yakalandıktan kısa bir süre sonra üzerine kaynar su döküldüğünü açıklayan ve tedavisine hastanede devam edilen oyuncu Gonca Vuslateri bugün bir operasyon daha geçirecek.

Koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, üzerine kaynar su dökülmesinin ardından hastanelik olmuştu. Oyuncu, tedavi sürecinin iyi gittiğini ve bir operasyon daha geçireceğini açıklayarak sargı içindeki bacağının fotoğrafını da ''yanık bacak iyileşiyor'' notuyla sevenleriyle paylaştı.

Gonca Vuslateri'nin son sağlık durumu nasıl?


''ACIYOR AMA İYİLEŞİYOR''

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını duyuran Vuslateri, evde talihsiz bir kaza geçirdi. Üzerine kaynar suyu döken 34 yaşındaki oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Tedavisi hastanede süren Vuslateri, bugün bir operasyon daha geçirecek.

Instagram hesabından son sağlık durumu ile ilgili takipçilerine bilgi veren oyuncu, şunları söyledi; ''Yarın küçük bir operasyon daha. Acıyor ama iyileşiyor.. Covid kötü değil. Öksürükte kaldı. doktorlar, personeller şahane. İnanılmaz uykusuz çalışıyorlar. İçim gidiyor.. yaraları sevmekten, onları anlamaktan daha güzel pansuman yoktur.. geçecek, güzel günler gelecek. Elimi tutan herkese teşekkür ederim..''

 

Gonca Vuslateri'nin son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Operasyon tedavi Ameliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.