Gonca Vuslateri'den tepki: "Gel bi bana tokat at bakayım."

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere ünlü oyuncu Gonca Vuslateri tepki gösterdi.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gelen Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk etti.

Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Tam da bu esnada Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak kendisini itti.

Yaşananların ardından olaya tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bu nasıl bir terbiyesizlik. NE OLUYOR BU ÜLKEYE BE! BİZİ SİZ Mİ DELİRTECEKSİNİZ? NE SANIYORSUNUZ KENDİNİZİ.. GEL Bİ BANA TOKAT AT BAKAYIM SENİ NE YAPIYORUM” ifadelerine yer verdi.

Gonca Vuslateri'den tepki: "Gel bi bana tokat at bakayım." ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Muharrem Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.