Gonca Vuslateri'den Mehmet Öz'ün seks tavsiyesine cevap

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, koronavirüs nedeniyle karantinada bulunan kişilere bol bol seks yapmalarını önermişti. Oyuncu Gonca Vuslateri, bu tavsiyeye uyacağını açıkladı.

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 10 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

Salgından korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara en ilginç tavsiyeyi ise ABD'nin çeşitli televizyon kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz verdi.

TMZ'ye konuşan Öz, içeride kalan insanların koronavirüsle mücadele için önerilen sosyal mesafenin olumsuz etkilerine karşı "Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm bol bol seks yapmak. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi" dedi.

"ÇARE YOK, YAPACAĞIZ ARTIK"

Mehmet Öz'ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri'den geldi. Twitter hesabından attığı tweetle Öz'ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, "Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz..." dedi.

Gonca Vuslateri'den Mehmet Öz'ün seks tavsiyesine cevap

Gonca Vuslateri'den Mehmet Öz'ün seks tavsiyesine cevap ile ilgili etiketler Mehmet Öz Gonca Vuslateri Koronavirüs seks
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.