Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım!

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde yeni bir ilişkiye başlayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'un ilişkisi kısa süre içerisinde yine sürpriz bir şekilde bitmişti. Vuslateri'nin geçtiğimiz gün yaptığı Teoman paylaşımı ise, "Ayrılık sonrası "manidar" paylaşım" olarak değerlendirildi.

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüş ancak 2021'i göremeden ne yazık ki sona ermişti. İkilinin fikir ayrılıkları sebebiyle ilişkilerini sonlandırdıkları iddia edilmişti.

Ayrılığın ardından ünlü şarkıcı Vuslateri, Altun'u tüm sosyal medya hesaplarından silmişti. Altun ise, ilişkilerine ilk başladıkları dönemde sadece Vuslateri'yi takip ediyordu. 

Ayrılıktan birkaç hafta sonra Vuslateri'nin sosyal medya hesabı üzerinden, ""İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, sahtelikler, riyakarlıklar, iftiralar, aldatanlar diye devam eden bir liste" notuyla yaptığı paylaşım gündem olmuştu.

Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım!

Vuslateri şimdi de, "Türkiye'nin en iyi erkek sesi Teoman" mesajını paylaştı. Vuslateri'nin bu paylaşımı, "Ayrılık sonrası 'manidar' paylaşım" olarak değerlendirildi.

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986'da yılında Bursa'da dünyaya geldi. Babasının görevi sebebiyle ailesiyle birlikte 8 yıl boyunca Adana'da yaşadı.. Babası 1994'te emekli olunca ailesi ile birlikte Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya devam etti. 1998'da annesi ve babası boşandı. Bunun üzerine annesi ve ablası ile birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, liseden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümüne gitmiş ve bitirmiştir. "Dot" tiyatrosunda da çalışan Gonca Vuslateri'nin oyunculuğa ilk adım attığı proje 1998 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisi olmuştur.

Gonca Vuslateri'nin boyu 1,63'tür. Bir dönem Edip Burak Erdoğan ile evlenen Vuslateri, kısa bir süre önce şarkıcı Hakan Altun ile aşk yaşamaya başlamış ancak bu ilişki kısa süre içerisinde noktalanmıştı.

 

 

Gonca Vuslateri'den manidar paylaşım! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Hakan Altun Gonca Vuslaterim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.