Gonca Vuslateri'den bir kötü haber daha

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran oyuncu Gonca Vuslateri'nin şimdi de üzerine kaynar su döküldü.

Koronavirüs salgınında vaka sayısı gün geçtikçe artıyor. Televizyon ve müzik dünyasından da pek çok kişiye bulaşan virüse son olarak Gonca Vuslateri yakalandı.

 Sağlık durumuyla ilgili bugün bir açıklama yapan 34 yaşındaki oyuncu, "Ciddi anlamda insana ağrıdan ağlama geliyor. 'Kimseyi dinlemedik, etmedik' diyemem... Maskeler, eldivenler gezdik... İnsanın ciğerlerinde halay çekiyorlar... Sizi kalabalığa çekmek isteyen biri 'Zaten dikkatliyiz' diyorsa, hastalık geçer, o bilinç kalıcıdır. Lütfen kendinizi koruyun..." ifadelerini kullandı.

Tedavisine evde devam edilen Vuslateri'nin üzerine kaynar su döküldü. ''Bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foşş diye dökerek İstanbul’u ayağa kaldırdım çığlıklarımla.'' diyen oyuncu olayın detaylarıyla ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı;

''Ben kıyamete hasret kalmışım sanırım. #nostradamus‘un kehanetlerine tekrar bakmalıyım sanırım. Şöyle bir yazı arıyorum orada“ ha bu arada Gonca’ya da şunlar olacak”... Covid 3. Gün. / ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foşş diye dökerek İstanbul’u ayağa kaldırdım. Çığlıklarımla..

Olaya anında müdahale edip eve ambulansı yollayıp benimle olabilecek en hızlı şekilde ilgilenen tüm #taksimacıbadem ailesine, muhteşem doktorlarına.. Prof. Dr. Mehmet Veli Karaaltın’a .. Arzu Karataş ve Mensure Özbek’e çok teşekkür ediyorum. Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek.. neler neler geçmedi ki.. Cihangirim.. köpeklerim .. sokak kedilerim size emanet bi kaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu “Cissy’nin ilaçları..”

Covid daha iyi .. “abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım” gibi davranıyor dünden beri. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burda.. Elleri dert görmesin.. Yine hayatımı kurtardınız.. var olunuz!

Gözlerim acuk şişti tabii.. şuraya bi “seni seviyorum Gonca” yazarsanız oh ne ala!

Sağlık! En önemlisi sağlık.
Gerisi gelir..''

 Gonca Vuslateri'den bir kötü haber daha

Geçtiğimiz Mart ayında üzerine kaynar su dökülen Vuslateri'nin kolunda yanık izi oluşmuştu.

Gonca Vuslateri'den bir kötü haber daha ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.