Gonca Vuslateri sette göbeğini açıp pijamalarıyla dans etti

Film çekimleri sırasında set arasında karavanın içinde pijamalarıyla dans eden oyuncu Gonca Vuslateri o anlarını Instagram'dan paylaştı. Set arasında Mezdeke çalıp ilginç dans şovu yapan Vuslateri'ye sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 35 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncunun set arasında dans ettiği anlara ait video görüntüsü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Mezkede'nin Ya El Yelil parçası ile kendinden geçen Vuslateri dans şovuyla gülümsetti.

KAMERA KARŞISINA GEÇİP GÖBEK ATTI

Kamera karşısına geçen Vuslateri göbeğini açarak dans etti. Mezdeke çalıp göbek atan ve o anları 1 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşan Vuslateri, gönderinin altına şu yorumu düştü:


''Evet..

@gurgenozz açıklama yapmak zorunda hissetmeden ben söyleyeyim..
ya da @hbilgin abim:) @management.be @sedaayzc @hande_alpaslan .. zorum ben sette ya.. yani prodüksiyon eğer karavana mezdeke koymamışsa bana esiyor yukardan yukardan.. belki de aşağıdan..

2 ay önceki çekimlerde @casadidatca ‘da kaldığımdan saolsun @bahadirinciler ‘in eşi beni İtalyan menüsüyle donattığından uzaydan görülen bir göbeğim oldu..
bu kamu spotu şeklinde büyüyen göbeği sizlerle paylaşmak istedim..

🤤😂😂😂

Ve korkunç dans etmem, dans etme isteğime mani olamıyor..

Sette can sıkıntısı ve bekleme çözümlerine birebir.

Hala gülüyorum bi de çiçekli don çıkmış mı o pijamadan:)😂😂 ''

Gonca Vuslateri sette göbeğini açıp pijamalarıyla dans etti - Resim : 2


Sadece 3 saat içinde 205 bin kişi tarafından beğenilen videoya Seda Sayan'ın 'şuursuz', Gürgen Öz'ün ise 'Sen var ya!' şeklinde düştüğü not dikkat çekti.

Gonca Vuslateri sette göbeğini açıp pijamalarıyla dans etti ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Sosyal Medya dans Instagram film seti mezdeke

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.