Gonca Vuslateri, Seda Sayan taklidiyle sosyal medyayı salladı/VİDEO...

Oyuncu Gonca Vuslateri, Seda Sayan'ın taklidini yaparken çekilen videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Taklit konusunda son derece başarılı bir performans sergileyen Vuslateri, paylaşımına uzunca bir de not ekledi.

Vuslateri, 'İyi ki varsın ablam' dediği Seda Sayan için övgüde bulunmayı da ihmal etmedi.

Vuslateri paylaşımında ''Hayatta her seyle gulup eglenelim..bir Olacak O Kadar olsun yasadiklarimiz.. Televizyona oturup mimiklerinden,tavrindan kendimi alikoyamadigim kadindir Seda Sayan,bir kendimce eglenceyi kendisiyle paylastim. Bileydim daha cok calisirdim dersimi ki yaparim bilirsiniz:) Bugun paylasmis o videoyu. Bu kadin Turkiye’nin kendiyle dalga gectigi gulebildigi herkesin birlik icinde yasadigi yillarda da program yapiyordu.Turkiye daha Oprah kim bilmiyordu ama Turkiye’de ki subesi Seda Sayan’di.. jestlerine,tavrina,Allah bana gostermesin ama sinirlenmesine bile hastayim. Anlayisi icin tesekkur ederim. Oyuncunun bu durdurulamaz tarafini seviyorum.. Bizim de dersimiz isimiz boyle.bugun de birlikte gulduk.iyi ki varsin abBlam!'' ifadelerini kullandı.

Gonca Vuslateri, Seda Sayan taklidiyle sosyal medyayı salladı/VİDEO... ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Seda Sayan taklit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.