Gonca Vuslateri kaynar suyla haşlandı

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin koluna kaynar su döküldü. Sağ kolu kaynar su ile haşlanan Vuslateri'ye sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı. Vuslateri'nin kolundaki yanık kadar üzerindeki tişörtle verdiği mesaj da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri talihsiz bir kaza yaşadı. 

Vuslaterinin sağ kolu üzerine dökülen kaynar su ile yandı. Kaynar suyun döküldüğü kolunda yanıklar oluşan Vuslateri geçirdiği kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Vuslateri üzerinde “İç istemem çalışayım. Ep isterim dere boyunda bira çekeleyim” yazılı tişörtüyle paylaştığı kaza üzerine takipçilerinden çok sayıda geçmiş olsun mesajı aldı. 

Bunun üzerine sanatçı "kolumun yanmasına dayanamayan o tatlı vicdanınızdan, dualarınızdan öperim.. iyileşiyor çok şükür biraz zaman alacak.. teşekkür ederim.. Allah daha büyük felaketlerden korusun." ifadeleri ile takipçilerine teşekkür etti.

Gonca Vuslateri kaynar suyla haşlandı

Gonca Vuslateri kaynar suyla haşlandı ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.