Gonca Vuslateri eski aşkı Hakan Altun'a gönderme mi yaptı? Bakın neler söyledi

Nişanlısı Alex Rodriguez ile yollarını ayıran Jennifer Lopez'in, eski sevgilisi oyuncu Ben Affleck ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez-Ben Affleck çifti, Miami'de paparazzilerin objektiflerine takıldı. Bu olayın magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından Gonca Vuslateri'nin yaptığı yorum eski aşkı Hakan Altun'a gönderme olarak yorumlandı.

Geçen ay koronavirüse yakalanan ve ardından üzerine kaynar su dökülmesi sonucu bacaklarında yanık oluşan Gonca Vuslateri'nin eski sevgilisi Hakan Altun ile barıştığı iddia edildi. Vuslateri, Jennifer Lopez'in Ben Affleck ile yeniden bir araya gelmesini eleştirerek hakkında çıkan iddialara gönderme yaptı.


HAKAN ALTUN'A GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Oyuncu Gonva Vuslateri'nin geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşayan eski aşkı Hakan Altun'u arayarak, "Geçmiş olsun" dileklerini ilettiği öne sürüldü. Bu iddia hayranları tarafından "barışma sinyali" olarak yorumlanırken, Vuslateri'den şaşırtan bir paylaşım geldi.

 Vuslateri konuyla ilgili Instagram hesabından, "Eski bilete piyango vurmaz. Arkana bakmayacaktın Jennifer Lopez ama ne diyelim... Bir tur daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın... Olan benim siyah sporcuma (Alex Rodriguez) oldu. İyi geceler vuslat eri. İyi uykular sana... Ne güzel ölüyormuş insan anılarda da..." açıklamasını yaptı.

Gonca Vuslateri eski aşkı Hakan Altun'a gönderme mi yaptı? Bakın neler söyledi

Ünlü oyuncunun bu paylaşım ile "barışma" iddialarına gönderme yaptığı öne sürüldü.

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

 

 

Gonca Vuslateri eski aşkı Hakan Altun'a gönderme mi yaptı? Bakın neler söyledi ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Hakan Altun Jennifer Lopez Miami Instagram Sosyal Medya ben affleck
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.