Gonca Vuslateri: Boşandıktan sonra Sezen Aksu arkamda durdu!

Geçtiğimi aksam Bodrum'da bir mekanda sahne alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Sezen Aksu'nun şarkılarını okuduğu sırada duygusal anlat yaşayaral,  "Boşandıktan sonra elimden tutan, arkamda duran, beni sahnelere iten tek isim Sezen Aksu oldu. İçimde ona karşı muhteşem bir sevgi var"  ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve şarkıcı Gonca Vuslateri, önceki akşam Bodrum'da bir mekanda sahne aldı. Sevenlerinin karşısına siyah bir elbise ile çıkan Vuslateri, Sezen Aksu parçalarını söylerken bir ara duygusal anlar yaşadı.

"BOŞANDIKTAN SONRA SEZEN AKSU ARKAMDA DURDU"

Oyuncu, "Boşandıktan sonra elimden tutan, arkamda duran, beni sahnelere iten tek isim Sezen Aksu oldu. İçimde ona karşı muhteşem bir sevgi var" dedi.

"YAŞLANMIŞIM"

Konserin bir kısmında orkestrasına düdük çalarak eşlik eden Gonca Vuslateri, "On yedi yıldır oyunculuk yapıyorum. 34 yaşıma girdim. Zaman çok çabuk geçiyor, yaşlanmışım" ifadelerini kullandı.

Daha sonra kendisini dinlemeye gelen annesi Züleyha Ertan'ı sahneye davet eden Vuslateri, "Ne güzel doğurmuşsun kız beni" diyerek espiri yaptı.

 

Gonca Vuslateri: Boşandıktan sonra Sezen Aksu arkamda durdu! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Sezen Aksu Konser Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de 5 kişiyi 'makas' atarken öldüren genç için istenen ceza belli oldu!

İzmir Menderes'te hafif ticari aracıyla makas atarak 5 kişinin ölümüne, 20 kişinin yaralanmasına neden olan Yusuf İslam Koçak'ın (19) 22,5 yıla kadar hapsi istendi.