Gomis'in gol sevinci izle! Top toplayıcı çocuğu korkuttu!

Gomis'in gol sevinci top toplayıcı çocuğu korkuttuğu anları izle! Suudi Arabistan Ligi'nde Al Hilal takımında forma giyen başarılı futbolcu Gomis'in gol sevinci gündeme oturdu. Al Hilal'ın Al Ittihad'i yendiği deplasman maçında ilk golü atan Bafetimbi Gomis gol sevinci saha kenarındaki top toplayıcı çocuğu korkuttu. İşte Gomis'in gol sevinci top toplayıcı çocuğu korkuttuğu anları izle! Detaylar haberimizde...

Gomis'in gol sevinci top toplayıcı çocuğu korkuttuğu anları izle! Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da forma giyen Bafetimbi Gomis kariyerine ise Arabistan ekibi Al Hilal’de devam ediyor. Al Hilal ve Al Ittihad takımlarının karşılaşmasında Gomis'in gol sevincinin top toplayıcı çocuğu korkuttu görüntü sosyal medyada konuşuluyor. İşte o anlar...

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performans ile Spor Toto Süper Lig’inde gol krallığını alan ve Galatasaray’ın şampiyonluğuna büyük katkıda bulunup taraftarın sevgilisi haline gelen Bafetimbi Gomis gollerine transfer olduğu Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’de de devam ediyor.

Gomis'in gol sevinci izle! Top toplayıcı çocuğu korkuttu!

Son olarak Al Ittihad deplasmanına konuk olan Gomis ve arkadaşları zorlu deplasmandan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. Fransız golcü Bafetimbi Gomis 67. dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Gomis’in golden sonra yaptığı klasikleşen gol sevinci saha kenarında oturan top toplayıcı çocuk tarafından şaşkınlık ile karşılandı. Gomis’in aslan sevici ile üzerine geldiğini gören top toplayıcı arkasına bile bakmadan Gomis’ten kaçtı. Yaşanan bu komik olayın ardından Bafetimbi Gomis maç sonrasında kendisinden korkan ve kaçan küçük çocuğa maçta giydiği formayı hediye ederek gönlünü aldı.

 BAFÉTİMBİ FREDİUS GOMİS

Bafétimbi Fredius Gomis, 6 Ağustos 1985, La Seyne-sur-Mer, Senegal asıllı Fransız millî futbolcudur.

Gomis, profesyonel futbolculuk kariyerine 2004 yılında 19 yaşında iken Fransa'nın Ligue 1 ekiplerinden olan Saint-Étienne'de başladı. Gomis, Saint-Étienne ile 1 sezonu tamamladıktan sonra Saint-Étienne tarafından Gomis'in tecrübe kazanması için başka bir Ligue 1 ekiplerinden olan Troyes'ye yarım sezonluğuna kiralandı. Gomis, Troyes'de kiralık olarak oynadığı süreçte çıktığı 13 maçta 6 gol kaydetti. Gomis, Saint-Étienne'ye döndükten sonra 3,5 sezon daha oynadı. Gomis, Saint-Étienne'de bulunduğu 4,5 sezon boyunca çıktığı 142 maçta 40 gol kaydetti ve bu başarısı Fransa'nın büyük takımlarını vede birçok başka Avrupa takımlarının dikkatini çekti.

Gomis, Saint-Étienne'den 2009 yılında ayrılarak Lyon ile anlaşma imzaladı. Gomis, Lyon forması ile 2009 yılından bu yana çıktığı 178 lig maçında 65 gol kaydetti.

MİLLÎ TAKIM KARİYERİ
Gomis, Fransa millî futbol takımında forvet olarak görev yapmaktadır. Gomis, millî takım forması ile 2008 yılından bu yana çıktığı 12 maçta 3 gol kaydetmiştir.

SAĞLIK DURUMU
Bir kez millî takım idmanında, bir kez de lig maçı esnasında aniden bayılan Gomis'e vazovagal senkop teşhisi konuldu.

BAŞARILARI
Gomis, 2012 yılında Lyon formasıyla.
Saint-Étienne
Ligue 2: 2003-04
Lyon
Coupe de France (1): 2011-12
Trophée des champions (1): 2012-2013

Kişisel
UNFP Ayın Oyuncusu: Ocak 2007

Gomis'in gol sevinci izle! Top toplayıcı çocuğu korkuttu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.