Gölün üzerinde bebek parçaları bulundu

Kanada'dın Ontario eyaletinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Ontario Gölü'nün Pickerig Sahili'nde bir bebeğe ait olduğu düşünülen ceset parçaları bulundu. İhbar üzerine bölgeye gelen polis sudaki parçalarının ne olduğunu tespit edemeyince adli tıp ekibi olay yerine geldi. Adli tıp yetkilileri parçaların bir bebeğe ait olduğunu tespit etti. Bebeğin nasıl öndüğü adli tıpta yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.

Ontario'da yaşanan olaya el koyan Durham Bölge Polisi yaptığı açıklamada, bir vatandaşın kıyı şeridi boyunca suda yüzen et parçaları gördüğünü ve polisi aradığını söyledi.

Polis, sudaki parçaların ne olduğunun anlaşılamaması üzerine olay yerine adli tıp ekiplerinin çağrıldığını belirtti.

Adli tıp ekipleri tarafından yapılan incelemede parçalarının bir bebeğe ait olduğu tespit edilirken, nasıl öldüğü ise yapılacak otopsi sonrası belli olacağı belirtildi.

Bebeğin göle öldürülüp parçalandıktan sonra atılmış olabileceği ihtimali nedeniyel soruşturmayı cinayet masasına devredildi. Polis, “Umarım araştırmalarımız bu cinayetin çözümüne ışık tutacaktır. Soruşturma biraz zaman alacak ve detaylara ulaşmak için delillere ulaşmaya çalışacağız” ifadesini kullandı.

Öte yandan olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için bölge polisi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda doğumu gerçekleştiren annenin sağlığından ve hayatından endişeli olduğunu bildirdi. Olayla ilgili herhangi bir bilgi ve görgü sahibi olanların 911’i veya ihbar hattını araması çağrısı yapıldı.

Gölün üzerinde bebek parçaları bulundu ile ilgili etiketler Kanada Bebek Ceset polis Ontario
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.