Gölköy'de Drive in Marine’den Uluslararası Alanda Büyük Hizmet Yatırımı

Güney sahillerinde teknenizi istediğiniz şekilde yenilemeniz için birçok çözümü bünyesinde barındıran Drive in Marine, zamanla müşterilerine iyi bir deneyim sunarak hem yenilikçi hem de kaliteli hizmet veriyor.

Sürdürülebilir gelişimi ile tekne konaklama, teknik, saha ve bakım konusunda yelkenli ve VIP özel tekneler için gerekli olan marina kiralama hizmetleri için Drive in Marine, profesyonel kadrosuyla uluslararası alanda yaptıklarıyla haklı bir gurur yaşatmaktadır.

Güney Denizcilik Pazarında Tercih Edilen Şirket

Müşterilerine kaliteli ve güvenli bir tekne servisi hizmeti sunmayı kendisine amaç edinen Drive in Marine, mutlak saygı çerçevesinde güney denizcilik pazarında ilk tercih edilen şirketlerden biri olmayı hedeflemektedir. Şirket yöneticileri ile birlikte şirket yönetim sisteminin uzun vadeli hedefleri arasında yer alan sıfır kaza ve sızıntı politikası ile insan yaralanmasını ya da can kaybını önleyerek çevreye, mülke ve deniz ortamına zarar vermemeyi amaçlamaktadır.

Gölköy'de Drive in Marine’den Uluslararası Alanda Büyük Hizmet Yatırımı

Uluslararası kalite hedeflerinde güvenlik ve çevresel mükemmellik arayışında, mevzuatta ve sürekli iyileştirme adına değişikliklere maksimum uyum sağlayan Drive in Marine, uzman ekibi sayesinde anında iletişim ve uygun fiyat anlayışıyla tam profesyonel bir hizmet sunmaktadır.

Drive in Marine’den Uluslararası Hizmet

Bodrum’un Gölköy bölgesinde tekne konaklama ve marina kiralamada uluslararası bir hizmet sunmanın haklı gururunu yaşayan Drive in Marine, yüksek kaliteli teknelere ve tekne sahiplerine ev sahipliği yapmaktadır.

Gölköy'de Drive in Marine’den Uluslararası Alanda Büyük Hizmet Yatırımı - Resim : 2

Drive in Marine İletişim Bilgileri

Drive In Marina Tekne Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi

Head Office: Barbaros Mah. Ak Zambak Sok. Uphill Towers B Blok D:89 Ataşehir / İstanbul
Branch Office: Gölköy Mah. Göl Cad. No:7 Bodrum / Muğla
Kozyatağı Vergi Dairesi, Vergi No: 313 118 8202
Mersis No: 0313 1188 2020 0001

Telefon: 0 (252) 241 2 112
E-Mail: info@driveinmarine.com
Instagram: @driveinmarine
FaceBook: DRIVEINMARINE

Gölköy'de Drive in Marine’den Uluslararası Alanda Büyük Hizmet Yatırımı ile ilgili etiketler Bodrum Gölköy tekne drive in marine
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.