Gölete düşen genç kayboldu

Aydın’da balık tutan bir kişi düştüğü sulama göletinde kayboldu. Arkadaşlarının gözleri önünde suda kaybolan gencin bulunması için dalgıç ekibi çağrıldı.

Edinilen bilgiye göre Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Sarıpınar Mahallesi'nden Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı kırsal Yukarı Yakacık Mahallesi'ne üzüm toplamak için arkadaşları ile gelen Birkan Çınarlıdere (23) isimli genç, bugün akşam saatlerinde balık tutmak amacıyla mahalledeki arazilerin sulandığı gölete gitti.

Çınarlıdere, balık tutmak amacıyla gölün kenarındayken bir anda dengesini kaybederek gölete düştü. Arkadaşlarının jandarmaya haber vermesi üzerine gölete düşen genç için arama başlatıldı.

26 Ağustos 2010 yılında aynı gölete arkadaşları ile serinlemek için giren 16 yaşındaki madalyalı güreşçi Gökhan Uslu da boğularak yaşamını yitirmişti.

Gölete düşen genç kayboldu ile ilgili etiketler Aydın boğuldu gölete düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.