Golden State Warriors, Boston Celtics karşısında NBA finaline denge getirdi

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Finalleri'nde Boston Celtics'i 107-88 yenen Golden State Warriors, seride durumu 1-1 yaptı. Warriors’ta Stepten Curry 29 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Galibiyete Poole 17 sayılık katkı verdi. Celtics’te ise Tatum 28, Brown 17 sayı atarken; Al Horford ve Smart’ın skora sadece ikişer sayı katkı vermeleri de farkın oluşmasına neden oldu. Final serisinin 3. karşılaşması Boston’da çarşambayı perşembeye bağlayan gece 04.00’te oynanacak.

Batı Konferansı şampiyonu Warriors, Doğu Konferansı şampiyonu Celtics ile karşılaştığı serinin 2. maçını, 3. çeyrekteki etkili (35-14) performansıyla kazandı.

Ev sahibi Warriors'ı galibiyete, 29 sayı, 6 ribaunt, 3 top çalmayla oynayan Stephen Curry taşıdı. Kenardan oyuna giren Jordan Poole ise 17 sayılık katkıda bulundu.

Yüzde 37,5 saha içi isabet oranıyla maçı tamamlayan Celtics'te Jayson Tatum 28 sayı, 6 ribaunt, Jaylen Brown da 17 sayı, 6 ribauntla mücadele etti. Serinin 3 ve 4. karşılaşması Celtics'in sahasında oynanacak.

Golden State Warriors, Boston Celtics karşısında NBA finaline denge getirdi ile ilgili etiketler NBA Boston Celtics Golden Stat Warriors
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.