Gölde Dehşet filminin konusu nedir? Gölde Dehşet filminin oyuncuları kimlerdir?

12 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Gölde Dehşet filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Gölde Dehşet konusu nedir, Gölde Dehşet oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

12 Mart Cuma günü Show TV yayın akışında yer alan Gölde Dehşet adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Gölde Dehşet filmi 2015 yılında vizyona girmiştir. Gölde Dehşet adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek.

İşte, Gölde Dehşet filminin konusu nedir, Gölde Dehşet oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Gölde Dehşet filminin konusu ne?

Son derece korumacı bekar bir anne olan Meredith Hendricks, aynı zamanda Lake Tahoe'daki sakin kasabasının en iyi polisi olarak bilinmektedir. Clint adlı bir kara borsa egzotik tür satıcısı hapishaneden şartlı tahliye edildiğinde, serbest bıraktığı bir şey varlığını duyurmaya başlayacaktır. Hem yüzücüler hem de kara severler inanılmaz bir hızla besin zincirinin bir parçası olmaya başlamıştır.

Gölde Dehşet filminin konusu nedir? Gölde Dehşet filminin oyuncuları kimlerdir?

Meredith ve Peter adındaki bir biyolog olan ve hayatına yeni giren bu adam, yaşanmaktaki bu acımasız saldırıları araştırmaya başlamıştır. Onların sadece bir yemek makinesini değil, bütün bir aileyi avladıklarını keşfetmişlerdir…

Yavrularını korumaya çalışan bir anne. Herkes hayatta kalamayacak ama başaranlar bu yazı Shark Lake'te asla unutmayacak.

Gölde Dehşet filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Jerry Dugan

Oyuncular: Dolph Lundgren, Sara Malakul Lane, Lily Brooks O'Briant

Tür: Aksiyon, Macera, Suç

Yapım Yılı: 2015 / 1s 32dk

Gölde Dehşet filminin konusu nedir? Gölde Dehşet filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Gölde Dehşet filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi Shark Lake
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.