Gölcük Müftüsü korona nedeniyle vefat etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde görevli Müftü İlyas Öztel, 64 yaşında koronavirüs nedeniyle vefat etti. Öztel'in oğlu Fatih Sultan Öztel, babasını risk grubunda olmasına rağmen emekli olması için ikna edemediklerini söyledi. Fatih Sultan Öztel, babasının emekli ol taleplerine "Şayet şu süreçte emekli olursam, bu mücadeleden kaçmak olur." sözleri ile karşı çıktığını belirtti.

Koronavirüse yakalanan Kocaeli'nin Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, 20 Aralık tarihinde vefat etti.

6 çocuk babası İlyas Öztel’in vefatının ardından oğlu Fatih Sultan Öztel, 64 yaşındaki babasının risk grubunda olduğunu ancak emekli olması yönündeki ısrarlarına rağmen çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Fatih Sultan Öztel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, babasının neden görevini bırakmadığını açıkladı.

Fatih Sultan Öztel’in paylaşımında şunları kaydetti:

"Risk grubunda olduğu halde emekliliğine 3 ay kala kendisine emekli ol çağrılarımıza babamın bana verdiği cevap buydu: Şayet şu süreçte emekli olursam, bu mücadeleden kaçmak olur. Şu an filyasyon ekiplerinde çalışan arkadaşlarımıza moral bozukluğu olur. Halbuki bugün salgınla verdiğimiz mücadele tıpkı Çanakkale'de verdiğimiz varlık yokluk mücadelesi gibidir’ sözleri ile üzerine düşen denetim vazifesini icra ediyordu. Tüm bunların yanı sıra insanların bireysel olarak bu virüse karşı nasıl korunmaları gerektiğini onlara her fırsatta hatırlatan paylaşımlar ve yazılar yazıyordu. Bu manada inanıyorum ki Rabbim onu o çok istediği görev şehitleri zümresine dahil edecek. Allah senden razı olsun baba. Mekanın cennet olsun. Cennetin en ali makamları senin olsun.” 

Gölcük Müftüsü korona nedeniyle vefat etti ile ilgili etiketler Kocaeli İlyas Öztel gölcük müftüsü Fatih Sultan Öztel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.