Golcü oyuncu Trabzonspor'dan ayrılığını resmen açıkladı: Nwakaeme sosyal medyadan veda etti

Trabzonspor'da attığı gollerde bordo mavili taraftarların büyük sevgisini kazanan Nwakame, takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Bu sezon 15 gole imza atarak şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Nijeryalı golcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bordo mavili kulübe ve taraftarlara veda etti.

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Transferde bu sabah şov yapan Karadeniz ekibinde bir de ayrılık yaşandı. Yıldız futbolcu Anthony Nwakaeme, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bordo mavili ekipten ayrıldığını açıkladı.

Nwakaeme bu sezon Trabzonspor formasıyla 36 maça çıktı ve 15 gol, 11 asistlik performansa imza attı. Kariyeri boyunca da Trabzonspor formasıyla 145 maça çıkan tecrübeli kanat futbolcusu Bordo Mavili formayla 47 gol, 40 asist yapmayı başardı.

33 yaşındaki Nijeryalı futbolcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Trabzonspor taraftarları; beni, sizinle karşı karşıya getiriyorlar. Böylece ayrılan benmişim gibi görünecek. Birlikte tarih yazdık ve yaşadığımız her şeyi sonsuza kadar hatırlayacağım."

 Golcü oyuncu Trabzonspor'dan ayrılığını resmen açıkladı: Nwakaeme sosyal medyadan veda etti

Golcü oyuncu Trabzonspor'dan ayrılığını resmen açıkladı: Nwakaeme sosyal medyadan veda etti ile ilgili etiketler Trabzonspor Sosyal Medya nwakame ayrılık veda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.