Gökten kül yağdı! Aslışah Alkoçlar felaket bölgesinden paylaştı

Usta oyuncu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında HD Group'un veliahtı iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını birleştirmişti. Şimdilerde ilk kez anne olmak gün sayan Aslışah Alkoçlar, Instagram hesabının hikaye bölümünden son paylaşımı ile takipçilerine felaket bölgesinden seslendi.


İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ve yangın bölgesinde tatilde olan Aslışah Alkoçlar'ın yatında çektiği görüntülerde gökten kül yağdığı görülüdü.

Aslışah Alkoçlar'dan yangının korkunç yüzünü ortaya koyan paylaşım geldi. Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, şubat ayında iş insanı Kaan Demirağ ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Aslışah Alkoçlar, son paylaşımı ile takipçilerine tatilde olduğu felaket bölgesinden seslendi.

Gökten kül yağdı! Aslışah Alkoçlar felaket bölgesinden paylaştı

Yangın bölgesinde tatilde olan Aslışah Alkoçlar sabah saatlerinde çektiği bir videoyu 'kül yağıyor' notuyla Instagram'dan paylaştı.

 

Gökten kül yağdı! Aslışah Alkoçlar felaket bölgesinden paylaştı ile ilgili etiketler Aslışah Alkoçlar Yangın Orman Yangını Kaan Demirağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.