Göksenin Köksal'dan Ozan Tufan'a gönderme!

Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi 80-75 yendi ve rakibi karşısında deplasmanda yaklaşık 9 yıl sonra galip geldi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 20. hafta mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta, deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 80-75 mağlup ederek 9 sene sonra rakibini deplasmanda mağlup etmeyi başardı ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki ilk galibiyetini elde etti. Galatasaray, geçtiğimiz günlerde de futbolda Fenerbahçe'yi 20 yıl 3 ay sonra deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı.

OZAN TUFAN'A GÖNDERME

Bu galibiyet sonrası Galatasaray'ın milli oyuncusu Göksenin Köksal, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Köksal, derbi maç sonrası "Böyle bir şey olabilir mi ya?" açıklamasında bulunan Ozan Tufan'a göndermede bulunarak paylaştığı fotoğrafa "Böyle bir şey olabilir mi ya?" yazdı. Bu paylaşım kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

Göksenin Köksal'dan Ozan Tufan'a gönderme!

Göksenin Köksal'dan Ozan Tufan'a gönderme! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Galatasaray Doğa Sigorta Basketbol Göksenin Köksal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.