Göksel Gümüşdağ resmen açıkladı!

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, adı Beşiktaş ile anılan teknik direktör Abdullah Avcı ile yola devam edeceklerini açıkladı. Abdullah Avcı ise maç sonu yaptığı açıklamada, ''2-3 gün içerisinde bir karar alacağız. Bazı kararları çabuk almamak lazım ve bu kararları da zaten benim ağzımdan duyarsınız" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Başakşehir’de Başkan Göksel Gümüşdağ teknik direktör Abdullah Avcı ve kaptan Emre Belözoğlu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İsmi son dönemde başka kulüplerle anılan Abdullah Avcı’nın geleceği hakkında konuşan Göksel Gümüşdağ, “Abdullah Avcı’nın ayrılması gibi bir durum söz konusu değil, soyunma odasında da ‘ayrılık konuşması’ olmadı.” dedi. Avcı ile 5 yıllık sözleşmelerinin olduğunu belirten Gümüşdağ, “Abdullah Avcı ile bu hikayeyi tamamlamak istiyoruz, şampiyon olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘EMRE MÜSADE İSTEDİ BEN DE VERDİM’

Emre Belözoğlu’nun Fenerbahçe’ye transfer olup olmayacağı konusunda görüşleri sorulan Gümüşdağ: ”Emre Belözoğlu, Başakşehir’in sembolü oldu. Kendisi ile görüştüm, 1 yıl daha bizimle kalmasını istedim ancak Emre, “bana müsade ederseniz Fenerbahçe ile veda etmek istiyorum” dedi. Ben de izin verdim, Fenerbahçe, Emre’nin yuvası” ifadelerini kullandı.

Göksel Gümüşdağ resmen açıkladı!

ABDULLAH AVCI: BENİM AĞZIMDAN DUYARSINIZ

Maçın ardından hakkında çıkan haberler ile ilgili konuşan Abdullah Avcı ise, ”Uzun zamandır büyük takımlarla adım anılıyor. Sezon bitmeden bir kulüp ile konuşmam doğru değildir. Önce kulübümle ilgili konuşacağım, hedeflerimize, planlamalarımıza bakacağız, daha sonra karar vereceğiz. Bazı kararları çabuk almak lazım. 2-3 gün içerisinde bir karar alacağız ve bu kararları da zaten benim ağzımdan duyarsınız” diyerek sözlerini tamamdı.

Göksel Gümüşdağ resmen açıkladı! ile ilgili etiketler Başakşehir Emre Belözoğlu Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.