Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? İstifa mı etti? Nereli?

Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? İstanbul Başakşehir Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili olan Göksel Gümüşdağ, belediyede ki görevinden ayrılacağını açıkladı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan konu sonrasında Gümüşdağ'ın hayatı en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İşte Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? İstifa mı etti? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? Kısa sürede sosyal medyada gündem olan konu sonrasında Gümüşdağ'ın hayatı en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. İstanbul Başakşehir Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili olan Göksel Gümüşdağ, belediyede ki görevinden ayrılacağını açıkladı. İşte Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? İstifa mı etti? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gümüşdağ'ın açıklaması şu şekilde;

2004 yılından beri büyük bir onurla yürüttüğüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili görevimden yarın itibari ile ayrılacağımı bildirmek istiyorum. Bu şerefli makamdaki mesaim bir meclis üyesi olarak sürecek ve siz tüm meclis üyesi dostlarıma ve tabi ki sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Istanbul için elimden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğim.

Partimin genel başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a da desteği ve güveni için bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Özellikle son 1 yıldır, gerek iş hayatımın artan temposu, gerek Başakşehir'in performansı beni bu seçimi yapmaya teşvik etti ve bugün itibarıyla bu kararı aldığımı sizlere duyurmak istiyorum.

İtiraf etmeliyim ki Başakşehir'e olan sevgim benim için gerçek bir tutkuya dönüştü. Kararımdaki büyük etken Başakşehir Futbol Kulübü'nün artan başarı grafiği – gerek ligde gerek Avrupa'daki artan performansı ve bu sene herzamankinden daha çok inandığım bir şampiyonluk rüyası.

Dolayısıyla işime ve hedeflerime daha fazla zaman ayırabilmek için bu şerefli koltuğu bir başka arkadaşıma devretme vakti geldi. Hepinize bütün samimiyetimle teşekkür ederim.

Bu vesileyle, özellikle yakın dönemde, zaman zaman 4 ayrı makamda görev aldığım çok yoğun günlerimde yanımda olan, bana anlayış gösteren ve hep destek olan sevgili eşime ve kızıma ayrıca teşekkür ederim.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ KİMDİR?

10 Ekim 1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Göksel Gümüşdağ, Makedonya göçmeni olan bir aileye mensutur. Anadolu Üniversitesi mezunu olan Göksel Gümüşdağ, Gümüşdağ Elektronik'in yönetim kurulu başkanıdır. Siyasete 2002 yılında Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği -Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak giren Göksel Gümüşdağ, Küçükçekmece ilçesi Belediye meclis üyeliği, grup başkanvekilliği görevinden sonra 2004'te İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine ve eğitim, gençlik spor ve kültür komisyonu başkanlığına, 2007, 2009 ve 2014 yıllarında ise İBB Meclis'i ikinci başkan vekilliğine seçildi.

.

Göksel Gümüşdağ ne iş yapıyor? İstifa mı etti? Nereli? ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir Göksel Gümüşdağ İstanbul Belediye vekil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.