Göksel Gümüşdağ'dan İrfan Can Kahveci açıklaması

Trabzonspor’a 2-1 kaybettikleri Süper Kupa maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin teklifi var. Hem parasal kısmı hem de takas teklifinde bulundular. Olabilir de olmayabilir de” şeklinde bilgi verdi.w

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, transferin gözdde ismi İrfan Can Kahveci ile ilgili konuştu. Süper Kupa maçı sonrası basının karşısına geçen Gümüşdağ, “İrfan Can için Galatasaray ile görüştük. Onlar teklifini iletti, bizler ilettik. Sonrasında Fenerbahçe’nin bir görüşme talebi oldu. Onlarla da görüşeceğiz. Bunların hepsini 1 Şubat’a kadar konuşmak zorundayız. Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşırız. Hem parasal kısmı hem de takas teklifinde bulundular. Olabilir de olmayabilir de” dedi.

 Gümüşdağ, şöyle devam etti: “Gündemde yoğun konuşuyor, doğrudur. İrfan’a yurt dışından da teklifler var. Bir yandan da Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Bey ziyarete geldiler. Biz teklifimiz söyledik, onlar söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe’nin de resmi görüşme talebi oldu. Bugünlerde bir randevu verip, görüşme yapacağız. Bunların hepsini 1 Şubat’a kadar konuşmak zorundayız. Önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşırız. Ben burada rakam söylemeyeyim. Fenerbahçe ile de görüşeceğiz. Biz görüşlerimizi paylaştıktan sonra camialarda paylaşır. Hem parasal kısmı hem de takas teklifinde bulundular. Olabilir de olmayabilir de” 

Başkan Gümüşdağ, İrfan Can’a Porto’dan bir teklif olup olmadığını ile ilgili soruya ise “Hayır, Porto’dan bir teklif yok” cevabını verdi. Arka adalesinde sorun yaşayan milli futbolcu bu nedenle Süper Kupa mücadelesinde forma giyememişti.

TRABZONSPOR&VİSCA HABERLERİ UYDURMA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise basında çıkan Edin Visca haberlerini esprili bir dille yalanladı. Maç sonrası A Spor yayınına katılan Ağaoğlu, "Az önce Göksel Bey'le birlikte maçı izlerken bana 'Visca'yı almışsınız?' dedi. Ben de 'Haberim yok' dedim. Yani haberler öylesine uydurma ki bakın nasıl diyaloglar yaşanıyor. Edin Visca'yla değil, Medipol Başakşehir'in hiçbir futbolcusuna talip değiliz" ifadelerini kullandı. 

Ağaoğlu, Bordo-Mavililer'in transfer çalışmalarına ilişkin toplu sorulara ise şu yanıtı verdi: "Daha bitmedi, transfer dönemi bittiği zaman inşallah hep birlikte değerlendiririz. Hocamız onu (İrfan Can Kahveci talebi) espri anlamında söyledi, o şekilde değerlendirelim. Trabzonspor Kulübü'nün 8-10 milyon Euro verebilecek bir finansal yapısı yok. Bunu herkes biliyor. İrfan Can Kahveci ile Edin Visca, Trabzonspor'un gündeminde değil. Kadroya dahil olacak oyuncular ile ihtiyaçla ilgili soruları hocaya yöneltebilirseniz çok daha doyurucu cevaplar alırsınız. Süreç bitmedi, bittikten sonra konuşuruz bunu." 

Göksel Gümüşdağ'dan İrfan Can Kahveci açıklaması ile ilgili etiketler İrfan Can Kahveci Göksel Gümüşdağ Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.