Göksel Gümüşdağ: Bahattin Şmşek'ten hakem olmaz. Bu gece nasıl uyuyacak?

Göksel Gümüşdağ: "Maçtaki hakem rezaletini hepimiz izledik. Ben buna dikkat çekiyoruz. VAR'daki tecrübeli hakem diye bildiğimiz bir hakem çağırıyor, bakıyor, kırmızı kart yok! Rafael değmedi bile. Çocuk çıldırıyor değmedim diye, atılıyor. Bahattin Şimşek'ten hakem olmaz."

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye 4-1 kaybettikleri 90 dakikanın ardından maçın hakemi Bahattin Şimşek'e ateş püskürdü. Kadıköy'de stat çıkışı konuşan Gümüşdağ, "Bu adam bu geceden sonra bir daha maç da almayacak herhalde... Bizim canımız yandı başka takımın canı yanmasın. Meselem F.Bahçe'ye yenilmemiz değil; hakemin sahadaki acizliği, ezikliği..." ifadelerini kullandı.

 Gümüşdağ, şunları söyledi:

Maçtan çok hakemin öne çıktığı bir müsabaka oldu. İlk yarı, 12. dakikada Gustavo'ya direkt çıkacak bir kırmızı kartı VAR'da çok tecrübeli bir hakem (Cüneyt Çakır) olmasına rağmen veremeyince bizim takımda motivasyon bozuldu. 

Tribünde Caner denen oyuncuyu hepimiz dinliyoruz. 90 dakika kart çıkmıyor. İrfan Can iki kelime konuşunca kart görüyor. Ben bu gece Bahattin Şimşek'in uyku uyuyacağına inanmıyorum. Eğer biraz şahsiyeti varsa uyuyamaz."

Bütün Türkiye görüyor. Önümde ekran var. Rafael değmiyor bile. Değmediği için 'Bana niye yapıyorsun' diyor, kart görüyor. İnanılmaz bir şey. Anlayamıyorum. Mesele Fenerbahçe değil. Bugün keşke 11'e 11 oynayıp 4-1 yenilseydik. Bu hakemler bu lig bitmez!

Maçtaki hakem rezaletini hepimiz izledik. Ben buna dikkat çekiyoruz. VAR'daki tecrübeli hakem diye bildiğimiz bir hakem çağırıyor, bakıyor, kırmızı kart yok! Rafael değmedi bile. Çocuk çıldırıyor değmedim diye, atılıyor. Bahattin Şimşek'ten hakem olmaz"

Göksel Gümüşdağ: Bahattin Şmşek'ten hakem olmaz. Bu gece nasıl uyuyacak?

Göksel Gümüşdağ: Bahattin Şmşek'ten hakem olmaz. Bu gece nasıl uyuyacak? ile ilgili etiketler Göksel Gümüşdağ Fenerbahçe Bahattin Şimşek Medipol Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.