Göksel Arsoy kimdir? Oğlu kim? Neden gözaltına alındı?

Göksel Arsoy kimdir? Bodrum'da sürat teknesinin çarptığı kadın ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kadına çarpan kişinin ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un olduğu iddia edildi. Haberin kısa sürede haber sitelerinde ve sosyal medyada konuşulmasının ardından, vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İşte Göksel Arsoy kimdir? Oğlu kim? Neden gözaltına alındı? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Göksel Arsoy kimdir? Ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'un, Bodrum'da sürat teknesi ile bir kadına çarptığı iddiası sosyal medya gündemine bomba gibi düşüyor. Haber sitelerininde son dakika olarak geçtiği haberde, Arsoy’un gözaltına alındığı ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Haberin kısa sürede yayılmasının ardıdan, vatandaşlar araştırma yapmaya başladı. İşte Göksel Arsoy kimdir? Oğlu kim? Neden gözaltına alındı? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu Göksel Aksoy, 15 Mart 1936 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi.

Arsoy, İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesinde okurken, yakınlardaki Yeşilköy Havalimanı'nda çalışmaya başladı. 1957 yılında Sırrı Gültekin'in yönettiği Kara Günlerim adlı ilk filmi ile sinemaya adım attı ve bunu takiben 1958'de Kelepçe ve 1959'da Samanyolu gibi filmlerde rol al adlı. Samanyolu adlı filmiyle de ün yaptı (1959). Bu filmlerin çoğunda aktris Belgin Doruk ile oynadı.

Göksel Arsoy, "Altın Çocuk" takma adıyla bilinmektedir. Özellikle 60'lı yılların başında sayısız filmde rol almıştır. Bulunmaz Uşak, Taş Bebek en sükse yapan filmlerindendir. 1999'da 36. Antalya Film Festivali'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü"ne layık görülmüştür. Ayrıca kendi adına bir film şirketi kurarak prodüktörlük yaptı.

Evlilikleri:

1957 yılında havaalanında çalışırken tanıştığı Soley Hanım’la 12 Nisan 1961 tarihinde evlendi. 21 Nisan 1963 de Aşkım adında bir kızı ve 17 Nisan 1965 de oğlu Remzi Gökhan Arsoy dünyaya geldi.

Göksel Arsoy’a 1999'da 36.Antalya Film Festivali'nde Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.

12 yıl İstanbul Tenis Kulübü Başkanlığı görevini de yürüten Göksel Arsoy 2002 yılında “Herkes İçin Spor Federasyonu” Başkanı görevine de getirilmiş ve 2011 yılına kadar bu görevi üstlenmişti.

Göksel Arsoy kimdir? Oğlu kim? Neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.