Gökhan'dan Caner'e: Maç izlediği yere +18 koymanız lazım

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ve Gökhan Gönül, siyah-beyazlı takımda elde ettiği şampiyonluğun ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Yedek kulübesi ya da tribünden olduğu zaman sahadaki hareketlere çok farklı tepkiler verebildiği ifade eden Caner Erkin, 'Dışarıdan maç izleyemyi beceremiyorum, sahada oynunda olduğumdan daha ağresif oluyorum. Yardım edemiyoruz zaten' dedi.

Caner Erkin'in bu açıklamalrına Gökhan Gönül de "Caner'in maç izlediği yere +18 koymanız lazım" şeklinde ek yaptı.

Gökhan Gönül, sezon başında Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Gönül, Sİyah-Beyazlı ekipte yaşadığı şampiyonluğu değerlendirirken; Fenerbahçe'deki şampiyonluklarından da gururla bahsedeceğini söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcuları Gökhan Gönül ve Caner Erkin, beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Gökhan Gönül'ün sözleri şu şekilde;

GÖNDERME DEĞİLDİ

Şampiyonluktan sonra "huzurluyum" demem bir gönderme olarak anlaşıldı. Huzurluyum dedim. "Fenerbahçe'de huzursuz muydun" dediler. Böyle bir şey söz konusu değil.

"FENERBAHÇE'DEN ŞAMPİYONLUKLARIMDAN GURURLA BAHSEDECEĞİM"

Fenerbahçe'de de yaşadığım iki şampiyonluk var. Beşiktaş'ta ise bir kez. Bunlar ayrı hikayeler barındırıyor. Buraya gelmem sıkıntılı bir süreçti. Özellikle 3 Temmuz'e yaşadık şampiyon olduk. Üzerine Ersun hoca ile şampiyonluk yaşadık. Onlardan gururla bahsedeceğim.

YANLIŞ BİLGİLER SORUN YAŞATTI

Yanlış bilgiler ortaya atıldı, bu sebeple taraftarlarla sorun yaşandı. Beşiktaş'ta da iyi karşılandım. Güzel ortam sayesinde çabuk adapte oldum. Fenerbahçe taraftarı iyi işler yaptığımda destek olmuştu, burada da Beşiktaş taraftarı aynı şekilde destek oluyor. Hepsine teşekkür ediyorum.

ŞAMPİYONLUK SONRASI O FOTOĞRAF..

Çok büyük bir camidan başka büyük bir camiadan geldik. İkimizin de istediği şampiyonluktu. Soyunma odasında yan yana geldiğimizde gel bir resim çekelim, paylaşalım dedik...

Caner Erkin'in açıklamaları ise şöyle;

INTER'DE ANLAŞMAZLIK OLUNCA BEŞİKTAŞ'A GELDİM

Fenerbahçe'de son 1.5 ayda hocayla bir problemim olmuştu. Inter'de de bir anlaşmazlık oldu ve Beşiktaş'a gelmek istedim. Olaylı bir şekilde ayrıldık ama bunu biz yapmadık. Avrupa'da büyük takımların birbirinden oyuncu alması gayet normal. Ben 3 Büyük kulüpte de oynadım, taraftarlar ile konuşunca çok iyi dönüşler yaşıyoruz.

TV'DEN ÖĞRENDİM

Inter'deydim. Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferini televizyondan öğrendim...

Gökhan'dan Caner'e: Maç izlediği yere +18 koymanız lazım ile ilgili etiketler Caner Erkin Gökhan Gönül Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.