Gökhan Türkmen'den meslektaşı Ece Mumay'ın 'Peri' şarkısı hakkında şok sözler

Ferit Ömeroğlu'nun sunduğu Hürriyetle Cesur Yürek serisinin konuğu olan şarkıcı Gökhan Türkmen çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı. Türkmen, 'Müzik dinlemeyi protesto edeceğiniz kadar kötü bir şarkı var mı?' sorusuna 'Ece Mumay'ın Peri şarkısı' yanıtını verdi. Ece Mumay'ın, Gökhan Türkmen'in bu cevabı karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

'Sen İstanbulsun', 'Büyük İnsan', 'Aşk Lazım', 'Bitmesin' gibi şarkıları dillere dolanan Gökhan Türkmen, konuk olduğu programda kendisine yöneltilen bir soru karşısında verdiği cevapla gündem oldu.

Gökhan Türkmen, Ferit Ömeroğlu'nun sunduğu Hürriyetle Cesur Yürek serisinin konuğu oldu. Tarz olarak Mabel Matiz'le daha yakın olduğunu söyleyen Türkmen, Ece Mumay'ın söylediği Peri şarkısına yaptığı yorumla gündeme bomba gibi düştü.

Gökhan Türkmen'den meslektaşı Ece Mumay'ın 'Peri' şarkısı hakkında şok sözler


''ECE MUMAY KUSURA BAKMASIN''

Şarkıcı Gökhan Türkmen, kendisine yöneltilen 'Bugün müzik dinlemeyi protesto edeceğiniz kadar kötü bir şarkıya denk geldiniz mi?' sorusu üzerine şu cevabı verdi: ''Bir tane anlaşılmayan bir şarkı var ya... Bilmiyorum kim söylüyor? Ece Mumay’ın 'Peri' şarkısı. Kusura bakmasın. Bir tane daha yaptı hatta onun gibi. Bir iş tutunca aynısından bir tane daha yapma durumunu hiç anlamıyorum, kabul de edemiyorum. Ece de kusura bakmasın. Maalesef..."

Gökhan Türkmen'in bu açıklamasının ardından gözler Ece Mumay'dan gelecek cevaba çevrildi.

Gökhan Türkmen'den meslektaşı Ece Mumay'ın 'Peri' şarkısı hakkında şok sözler ile ilgili etiketler gökhan türkmen Ece Mumay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.