Gökhan Türkmen'den çarpıcı açıklamalar!

Şarkıcı Gökhan Türkmen, katıldığı bir gösteride iş ve özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gökhan Türkmen, Kadıköy Duru Tiyatro'da, Ömür Özdemir'in sahnelediği 'Fazla Şaapma' adlı stand up gösterisine konuk oldu. Sahnede hem şarkı söyleyip hem de içini döken Gökhan Türkmen, iş ve özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, 2014 yılında Sinem Aksoy ile evlenmiş önce kızları Nil Rona, ardından da Leyla Ada dünyaya gelmişti...

986368_940x531

AZ KAZANIYORUM

Ünlü şarkıcı,"Az kazanıyorum. O da çocuklarıma gidiyor. Zaten yatlar, katlar almak gibi derdim yok. Annemin almamı istediği bir ev vardı, ben sadece onların kirasını ödeyebilirim. Popçu değil, futbolcu olmalıymışım" sözleriyle dikkat çekti.

Söz yazıp, beste de yapan Gökhan Türkmen, "Ben şarkı satamıyorum. İsteyenler oluyor tabii. Ama dinledikten sonra 'Bana uygun değil' diyorlar. İnsanlara bir şeyi beğendirmek çok zor" diye konuştu.

Gökhan Türkmen konser başına 40 bin TL kazanıyor.

Gökhan Türkmen'den çarpıcı açıklamalar! ile ilgili etiketler Para gökhan türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.