Gökhan Türkmen eşine aşkını haykırdı: ''Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı''

Şarkıcı Gökhan Türkmen, binlerce takipçisinin gözü önüne eşi ve çocukları Nil Rona Türkmen ile Leyla Ada Türkmen'in annesi Sinem Aksoy'a aşkını haykırdı. Eşiyle birlikte okul yıllarında çekilen bir karesini yayınlayan Türkmen altına romantik bir not düştü.

 Mahşer, Sen İstanbulsun, Seninle Ben, Aşk Lazım, Susma gibi şarkıları dillere dolanan 39 yaşındaki şarkıcı ve 2 çocuk babası Gökhan Türkmen romantikliğini konuşturdu. 16 yıllık arkadaşı Sinem Aksoy ile 2014 yılında nikah masasına oturan Gökhan Türkmen eşine olan sevgisini sosyal medyadan dile getirdi.

AŞK DOLU PAYLAŞIM


Eşiyle lise yıllarından bir karesini 604 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Gökhan Türkmen'in paylaşımına düştüğü duygusal not dikkat çekti. ''Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı'' diyen ünlü şarkıcının paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Gökhan Türkmen eşine aşkını haykırdı: ''Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı''

Gökhan Türkmen paylaşımına şu notu düştü:

''Ben sana ne diyim, nasıl söyleyeyim… Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı… kimse anlayamaz… Kimse de bilmez sana olan sevgimi…sen bile belki… Özel bi gün değil bugün…Gerek de yok seni özel kılmaya… Nazarına da kemine de gözüne de sevgilim… Sen her zaman benim kalbimde başka yüreğinde başkasın… Ciğerini bilirim; ama söylemem… Koca gözlerini bilirim; ama bahsetmem… Ben senin her kalp atışını bilirim ; ama anlatmam…. Sen bana bir lütuf, yoluma bir ışıksın… Seni çok seviyorum… ilk günkü gibi… Son nefesimi verene dek!!
İşte şimdi bi “Maşallah” alırım! Ne olur ne olmaz!! 💎💙🧿🧿🧿🍀🍀😍😍
@snmksy 💙💎💫''

Eşinin aşk dolu sözlerine kayıtsız kalmayan Sinem Aksoy ise ''@turkmen bahar sevgilim…. 🥺 bi sen bilirsin zaten🙏'' yorumunda bulundu.

 gökhan türkmen


2014 yılında Sinem Aksoy'la nikah masasına oturan Gökhan Türkmen, 2015 yılında ilk kez babalık sevinci yaşamıştı. Çift 2015'te Nil Rona (7) adını verdikleri kızlarını kucaklarına almışlardı. İkilinin 2017 yılında ise ikinci çocuklar Leyla Ada (5) dünyaya gelmişti. Sinem Aksoy hiçbir konserinde eşinin yalnız bırakmıyor. Gökhan Türkmen verdiği bir röportajda liseden sonra Sinem Aksoy'la uzun süre görüşmediklerini ve yıllar sonra ilk buluşmalarında Sinem Aksoy'a 'Biz evlenip çocuk yapalım!' dediğini söylemişti.

Gökhan Türkmen eşine aşkını haykırdı: ''Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı'' - Resim : 3

Gökhan Türkmen eşine aşkını haykırdı: ''Bu dünya kaldıramaz böyle gerçek aşkı'' ile ilgili etiketler gökhan türkmen sinem aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.