Gökhan Töre'nin yeni adresi belli oldu! Tecrübeli futbolcu resmen Adana Demirspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, son olarak Beşiktaş formasını giyen 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Gökhan Töre'yi 3 yıllığına renklerine bağladığını açıkladı.

Transferin dikkat çeken takımlarından Adana Demirspor bir ismi daha kadrosuna kattı. Yeni sezona Artem Dzyuba, Henry Onyekuru ve Badou Ndiaye gibi yıldız hamleleriyle giren Mavi Şimşekler son olarak Gökhan Töre'yi renklerine bağladı.

TECRÜBELİ FUTBOLCU 3 YILLIK SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Beşiktaş 'la sözleşmesi sona erdikten sonra hiçbir takımla anlaşamayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, Adana Demirspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan Töre'nin yeni adresi belli oldu! Tecrübeli futbolcu resmen Adana Demirspor'da

ADANA DEMİRSPOR İŞTE BU GÖRSELLE GÖKHAN TÖRE TRANSFERİNİ DUYURDU:

Gökhan Töre'nin yeni adresi belli oldu! Tecrübeli futbolcu resmen Adana Demirspor'da ile ilgili etiketler Beşiktaş Gökhan Töre Adana Demirspor Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.