Gökhan Töre yine sakatlandı

Beşiktaş'ta Gökhan Töre bir kez daha sakatlandı... Sağ alt baldırında gerilme tespit edildiği duyurulan 29 yaşındaki futbolcunun en az 1 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Sezon başında Beşiktaş'a geri dönen Gökhan Töre, futbola bir türlü dönemiyor... Tecrübeli futbolcunun sağ alt baldırında gerilme tespit edildiği duyuruldu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, 8 Mart Pazartesi günü antrenmanda sağ alt baldır arka kısmında ağrı hisseden Gökhan Töre'nin Acıbadem Altunizade Hastanesinde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, soleus adalesinde gerilme (evre 1 strain) tespit edildiği belirtildi.

29 yaşındaki kanat foreti bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Süper Lig'de 12 maçta forma giyemedi. Siyah-Beyazlılar'ın son 4 Süper Lig maçında 2. yarı oyuna dahil olan ve yavaş yavaş form tutmaya başlayan Gökhan Töre'nin hafta içi Medipol Başakşehir'le oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında ilk 11'de forma giymesi bekleniyordu. Töre bu sezon 11 lig maçında forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Gökhan Töre yine sakatlandı ile ilgili etiketler Beşiktaş Gökhan Töre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.