Gökhan Töre'den Beşiktaş'a kötü haber

Süper Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kartal'ın bugünkü idmanına N’Koudou, Hasic ve Atakan’ın yanı sıra Gökhan Töre de katılmadı. Kadro derinliğini kaybeden teknik direktör Sergen Yalçın kanatta oynatacak adam arıyor.

Beşiktaş'ta sakat oyuncular kervanına Gökhan Töre de katıldı. Siyah beyazlıların son antrenmanına sakatlığı bulunan N’Koudou, Hasic ve Atakan’ın yanı sıra Gökhan Töre de yer almadı.

Adalesinde 1. derece yırtık tespit edilen Gökhan Töre, pazar akşamı Yeni Malatyaspor’a karşı forma giyemeyecek. Bu isimlerin yanı sıra kırmızı kart cezalısı Josef de Souza da kritik 90 dakikada görev yapamayacak. 

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kanat oyuncusu sıkıntısı çektiği bir dönemde Töre'yi de kaybetmesi moral bozdu. Kartal, Denizli deplasmanında yeni transfer Rachid Ghezzal'ı sağda, Larin'i de sol da oynatmıştı. Ancak maç içinde hamle yapma şansı azalan Yalçın, kadro içi çözümler arıyor.

Siyah-Beyazlı kulüpten Gökhan Töre'nin sakatlık durumuyla ilgili yapılan bilgilendirme şu şekilde: "Futbol Takımımızın 28 Ekim 2020 tarihinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman sırasında sağ alt baldırında ağrı hisseden futbolcumuz Gökhan Töre’nin, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, soleus adalesinde zorlanma (evre 1 strain) saptanmıştır. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Gökhan Töre'den Beşiktaş'a kötü haber ile ilgili etiketler Gökhan Töre Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.