Gökhan Tepe, Bursa konserinde bombayı patlattı: Ebru Gündeş'ten yeni albüm geliyor

Pop şarkıcısı ve şarkı sözü yazarı Gökhan Tepe önceki akşam Bursa'da konser verdi. Tepe, Ebru Gündeş’in yakın zamanda çıkaracağı albüm müjdesini verdi. Ebru Gündeş'in albümünde kendisine ait 4-5 şarkının da yer alacağını belirtti.

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Gökhan Tepe, Bursa’da sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Tepe, 1996 yılında çıkardığı 'Çöz Beni' albümünden 2018 yılında çıkardığı son albüm olan 'Yaz2018' albümündeki parçalara kadar çok sayıda şarkı seslendirdi.

Gökhan Tepe, Bursa konserinde bombayı patlattı: Ebru Gündeş'ten yeni albüm geliyor


Gökhan Tepe, zaman zaman şarkılarının ardından sevenleriyle sohbet de ederken, yaptığı esprilerle de kendisini dinlemeye gelen konuklarını güldürdü.

EBRU GÜNDEŞ'İN YENİ ALBÜM ÇIKARACAĞINI DUYURDU

Sözleri kendisine ait olan Ebru Gündeş’in yorumuyla dinleyicilere ulaşan ‘Araftayım’, ‘Teşekkür Ederim’ gibi dillere pelesenk olmuş şarkıları seslendiren Tepe, Ebru Gündeş’in yeni çıkaracağı albümün de müjdesini verdi.


EBRU GÜNDEŞ'İN YENİ ALBÜMÜNDE KENDİ İMZASI DA VAR

Tepe, "Ebru Gündeş sevenlere buradan bir sürprizimiz var. Yakın zamanda Ebru Gündeş’in albümü çıkacak. Yine kardeşinizin de orada 4-5 şarkısını dinleyeceksiniz" dedi.

Gökhan Tepe, Bursa konserinde bombayı patlattı: Ebru Gündeş'ten yeni albüm geliyor - Resim : 3


Tepe, yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, 'Yürü Yüreğim', 'Gel Aşkım', 'Birkaç Beden Önce', 'Belki Hüzün Belki De Aşk', 'Çok Özlüyorum Seni', 'Çöl Çiçeğim' gibi parçalarını sevenleriyle birlikte söyledi.

Gökhan Tepe, Bursa konserinde bombayı patlattı: Ebru Gündeş'ten yeni albüm geliyor - Resim : 4

Gökhan Tepe, Bursa konserinde bombayı patlattı: Ebru Gündeş'ten yeni albüm geliyor ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Gökhan Tepe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.