Gökhan Özoğuz'a suç duyurusu

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Suriyeli sığınmacıların Türkiye'de çeteleştiğini ve çete savaşlarının kapıda olduğunu öne süren şarkıcı Gökhan Özoğuz hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz hakkında Suriyeli sığınmacılara karşı aşağılama, halkı kin ve düşmanlığa tahrik hususunda suç duyurusunda bulundu.

"VİCDANEN İÇİME HİÇ SİNDİREMEDİM"

Suç duyurusunun yer aldığı fotoğrafı Twitter hesabından paylaşan Bulut, "Dilerim adalet yerini bulur, ben vicdanen içime hiç sindiremediğim bu durumu yargıya ilettim." ifadesini kullandı.

Gökhan Özoğuz'a suç duyurusu

"SURİYELİLER TÜRKİYE'DE ÇETELEŞİYOR"

Sosyal medya hesabından hemen her konuda yorum yapan Özoğuz, 16 Ağustos'ta yaptığı paylaşımlarda Suriyeli sığınmacıların Türkiye'de çeteleştiğini iddia etmişti.

Paylaşımında Evrensel'den Ercüment Akdeniz'in köşe yazısına yer veren Özoğuz, "Çok iyi yazı! İstanbulda 1.000.000 Suriyeli var ve her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Çete savaşları kapıda. Savaş bitti.  Neden ülkelerine geri dönemiyorlar?" demişti.

Özoğuz, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"Suriyelilerin sadece isimler ve listeleri ile penir ekmek gibi Vatandaş yapılma sebepleri, Seçimde Oy kullanmaları konusu ve bu İnsanların üreme sayısı 10.000.000 ları bulması ve her geçen gün çeteleşip artarken kontrolden çıkmaları ve bunları düşünüyor olmak, korkunç!"

Gökhan Özoğuz'a suç duyurusu - Resim : 2

Gökhan Özoğuz'a suç duyurusu ile ilgili etiketler Gökhan Özoğuz Suriyeli suç duyurusu Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.