Gökhan Özoğuz: Masraflarımızı karşıladık!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hem İstanbul'da hem de Ankara'da konser veren Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, İstanbul'dan aldığı konser ücretinin sadece masrafları karşıladığını söyledi.

CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yakın ilişkileriyle sık sık gündeme gelen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yaptığı çifte konserle ilgili bir açıklamada bulundu.

"Kimse düşünüyor mu Gökhan Özoğuz yalan ve iftira ile siyasi algı oluşturma peşine neden düştü. TV8'deki koltuğu gidince CHP'li Belediyelerden konser almak için SOL Edebiyatı (yalan ve iftira) yapmaya başladı." diyen bir takipçisine cevap veren Özoğuz, Ankara'daki konserin gelirlerinin Mehmetçik Vakfı'na bağılşandığını, İstanbul'dan aldığı konser ücretinin de sadece masrafları karşıladığını söyledi.

Gökhan Özoğuz: Masraflarımızı karşıladık!

Özoğuz, "Dostlar şu trollerin Algı çabalarını bir bozalım;  Normalde yapmıyoruz ama Ekrem bey ve Mansur beye sevdiğimizden konser verdik. Ankara gelirleri Mehmetçik V. İstanbul'daki de iki konserin masraflarını karşıladı. Bu parayla tutulan sahtekarları kale aldığımızdan değil, doğru bilin" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz: Masraflarımızı karşıladık! - Resim : 2

150 BİN TL ALMIŞTI

Gazeteci Sabri İşbilen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Şevval Sam, Fahir Atakoğlu, Gökhan Özoğuz ve sahneye çıkan diğer ekiplerin aldığı ücreti paylaşmıştı.

İşte Cumhuriyet Bayramı'nın konser tarifesi...

Gökhan Özoğuz: Masraflarımızı karşıladık! - Resim : 3

Gökhan Özoğuz: Masraflarımızı karşıladık! ile ilgili etiketler İstanbul Ankara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gökhan Özoğuz Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.