Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü’nün gecesi kötü bitti! Alkolün etkisiyle küfürler savurup gazetecilere saldırdı

13 yıllık birlikteliklerini 2017 yılında nikahla taçlandıran Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü, önceki akşam Türkbükü’nde kavga ederken görüntülendi. Alkollü olduğu anlaşılan Gökhan Mete, bir arkadaşıyla sözlü ve fiziksel kavga ederken, oyuncu eşi Ayşe Kökçü, Mete’yi sakinleştirmeye çalıştı.

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncu 76 yaşındaki Gökhan Mete ve kendisinden 10 yaş küçük olan meslektaşı eşi Ayşe Kökçü, Bodrum Türkbükü'nde olaylı bir gece geçirdi.

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü


ARKADAŞIYLA BİBİRLERİNE KÜFÜRLER EDİP YUMRUKLAR SAVURDULAR

Alkollü olduğu anlaşılan Gökhan Mete ve arkadaşı, birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler sarf edip yumruklar savurunca Kökçü aralarına girmeye çalıştı.


KENDİLERİNİ GÖRÜNTÜLEYEN GAZETECİLERE DE KÜFÜRLER SAVURDULAR

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Kökçü, eşini sakinleştirmeye çalıştığı sırada Mete, gazetecilerin flaşları ardı ardına patlayınca kavgaya tutuştuğu arkadaşıyla gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu.

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü


MUHABİRİN BOĞAZINI SIKTI

İki arkadaş alkolün etkisiyle aralarındaki kavgayı unutup, gazetecilere küfürler savurmakla da yetinmedi. Bir muhabirin boğazını sıkmaya çalışan Mete, sonrasında eline aldığı taşla korkuttu.


Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü

Sokak ortasında bağırarak gazetecileri darbedip küfürler savuran Mete’yi eşi de sakinleştiremedi. Yanındaki arkadaşı çıkan arbedede yere düşüp kapaklanınca Kökçü’nün yardımına araçla başka bir arkadaşı gelip ikiliyi götürmeye çalıştı.

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü


ELİNDE TAŞLA GAZETECİLERİ KORKUTMAYA ÇALIŞTI

Mete’nin kavga ettiği arkadaşı araca binmeyi kabul etse de Mete elindeki taş ile muhabirlere hareket ve küfür ederek tehditler savurmaya devam etti.

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü’nün gecesi kötü bitti! Alkolün etkisiyle küfürler savurup gazetecilere saldırdı - Resim : 5


Ayşe Kökçü, "Ne olur bin gidelim” diye eşine defalarca bağırsa da, Mete alkolün etkisiyle hiç de oralı olmadı.

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü

 

Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü’nün gecesi kötü bitti! Alkolün etkisiyle küfürler savurup gazetecilere saldırdı ile ilgili etiketler Bodrum Kavga ayşe kökçü Gökhan Mete türkbükü tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.