"Gökhan Gönül'ün küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakılan kardeşi ortaya çıktı!"

Kocaeli'de yaşayan 27 yaşındaki Can Gönül isimli genç, ilginç iddialarda bulundu... Yetiştirme yurdunda büyüdüğünü ve işe girmek için evrak hazırladığı sırada ailesi olduğunu öğrendiğini söyleyen Can Gönül, Rizespor'da forma giyen deneyimli futbolcu Gökhan Gönül'ün öz kardeşi olduğunu öne sürdü.

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Rizespor'a transfer olan 36 yaşındaki Gökhan Gönül, bu kez bambaşka bir konu ile gündemde... Kocaeli'de yaşayan 27 yaşındaki Can Gönül isimli vatandaş, Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öne sürdü.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 2 yaşındayken bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül, işe giriş evraklarını hazırladığı sırada ailesi olduğunu öğrendiğini belirtti. 4 yıldır ailesine ulaşmak için çaba sarf ettiğini söyleyen 27 yaşındaki genç, Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öne sürdü. 

"Gökhan Gönül'ün küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakılan kardeşi ortaya çıktı!"

"NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ÇIKARTTIĞIMDA ÖĞRENDİM"

İHA'ya konuşan ve "Ben 1994 doğumluyum. 2 yaşımdan 18 yaşıma kadar yurtta büyüdüm. Koltuk fabrikası olsun, garsonluk olsun birçok yerde çalıştım. Ama çoğu zaman da işsiz kaldım. Yurtta kaldığım için memurluk hakkı tanındı. KPPS’ye girdim, sınav iptal olunca da kuraya kaldım. Orada memur oldum. Bize iş başvurusu için belgeleri tamamlamamız gerektiğini söylediler. Ben de istenilen belgeler için nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim." diyen Can Gönül, "Gökhan Gönül, Nilüfer, Ahmet, Hakan, Volkan isimlerinin ailem olduğu yazıyordu. Ben bunları hayatım boyunca görmemiştim. Ama sağ olduklarını öğrendim. Ondan sonra iş yerinden bir abime danıştım. Onlar da yardımcı olarak durumu öğrendiler" dedi.

"KİMSE İLE GÖRÜŞEMEDİK"

4 yıldır ailesine ulaşamadığını belirten Can Gönül, "3-4 yıl oldu. Ondan sonra biz Bursa’ya ailemle konuşmaya gittik. Amcam çıktı karşıma. Her şeyin doğru olduğunu söyledi ama annem ve babamla görüşemedik. Ama amcam her şeyin doğru olduğunu söyledi. Sonra Volkan Gönül’ün numarasını verdi. Onun da iş yerine gittik, gelmediler. Öyle kaldı. Kimse ile görüşemedik. Daha sonra arayacaklarını söylediler ama aramadılar. Ben gelmelerini istemiyorum ama annemi, babamı görmek istiyorum. Benim bir ailem var. Bu duygu yaşanmaz. Benim hiç ailem olmadığı için konuşmak istedim. O sevinçle 3 gün boyunca uyuyamadım" ifadelerini kullandı.

"Gökhan Gönül'ün küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakılan kardeşi ortaya çıktı!" - Resim : 2

"BEN DOĞDUKTAN SONRA KARDEŞLERİMİ ALIP GİTMİŞLER"

Uzun yıllar kaldığı yurtta hep ailesinin gelmesini beklediğini kaydeden Can Gönül, "Artık parasal sebeplerden mi, bakmak mı istemediler bilmiyorum. Ben doğduktan sonra kardeşlerimi alıp gitmişler. Beni de yurda vermişler. Kendimi tanıdığımda zaten yurttaydım. Yurtta bazen insanların anne ve babaları geldiğinde benim annem, babam mı diye bekliyordum. Hep camdan bakıyordum. Ama hiç gelip giden olmadı. Benim maddi bir isteğim yok. Ailem olsun istiyorum. Annem deyince ben ağlıyordum" şeklinde konuştu.

"Gökhan Gönül'ün küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakılan kardeşi ortaya çıktı!" - Resim : 3

"Gökhan Gönül'ün küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakılan kardeşi ortaya çıktı!" ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Kocaeli Can Gönül Gökhan Gönül kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.