Gökhan Gönül'den "kardeş" açıklaması... Tecrübeli futbolcu iddiaları doğruladı

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Rizespor'a transfer olan 36 yaşındaki Gökhan Gönül, bu kez bambaşka bir konu ile gündemde... Kocaeli'de yaşayan 27 yaşındaki Can Gönül isimli vatandaş, Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öne sürdü. Yıldız futbolcu iddiaları kabul etti.

Türk futbolunun tecrübeli isimlerindne Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu iddia eden Can Gönül isimli vatandaşın bu iddiası yıldız futbol tarafından doğrulandı.

Bu sezon Çaykur Rizespor'a transfer olan 35 yaşındaki sağ bek, Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın programına telefonla bağlanarak, "Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz. Can bizim kardeşimiz. İnkar etmiyorum. Ben de bunu 3-4 gün önce öğrendim. 3 kardeştik 4 kardeş olduk" dedi.

Gökhan Gönül'den "kardeş" açıklaması... Tecrübeli futbolcu iddiaları doğruladı

AMCASI DA TELEFONLA BAĞLANDI

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 2 yaşındayken bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül, işe giriş evraklarını hazırladığı sırada ailesi olduğunu öğrendiğini belirmişti. 4 yıldır ailesine ulaşmak için çaba sarf ettiğini söyleyen 27 yaşındaki genç, Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öne sürmüştü.

Programa telefonla bağlanan Amca Gönül şunları söyledi: "Bunlar 4 kardeş; Volkan, Hakan, Gökhan."

Anneleri Nilüfer hanım'ın diğer birlikteliğinden başka bir oğlu daha olduğu yönündeki iddialar sorulan Amca, "Benim bunlardan haberim yok. Gökhan kantinlerde filan yatmadı. Gayet güzel ve terbiyeli büyütüldü. Babasının Can'dan haberi olsaydı onu da alır koltuklarının altına, gayet güzel şekilde yetiştirirdi. Ahmet Bey'in (baba) mesleği kuafördür. Çevresi tarafından sevilen, iyi bir adamdır. Biraz micazı serttir. Bir araya gelsinler bakalım. Hallolur. Bir görüşsünler, sarmaş dolaş olsunlar, gönüller alınır" dedi.

Didem Arslan Yılmaz ise "Gökhan Gönül. Büyük futbolcu olduğun kadar büyük ağabeymişsin... Büyük insanmışsın. Seni tebrik ediyorum" dedi.

Can Gönül: "Ben sadece şunu istiyorum; kız istemeye gittiğimde yanımda biri olsun."

Gökhan Gönül'den "kardeş" açıklaması... Tecrübeli futbolcu iddiaları doğruladı ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Fenerbahçe Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.