Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül'ün sinirli gecesi!

Futbolcu Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül, arkadaşlarıyla çıktığı eğlence turunda görüntülendi.

İstanbul Karaköy Mitte’den sabaha karşı saat 04.00’te ayrılan Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, kapıda muhabirlerin olduğunu öğrenince önce mekanın arka kapısından çıkmak istedi.

Hatice Gönül, görevlilerden “Kilitli, çıkamazsınız” yanıtını alınca da ön kapıya yöneldi.

8518634

'ÇEKİN ÇEKİN ARŞİVE KOYARSINIZ'

Hatice Gönül, aracına binerken fotoğrafını çeken muhabirlere “Çekin çekin, arşive koyarsınız” diyerek tepki gösterdi.

gokhan

HATİCE GÖNÜL KİMDİR?

Gökhan Gönül'ün Ankara'daki trafik kazasında yaralanan bir genç kıza yardım etmesi hayatını değiştirmiş. Hastaneye yetiştirdiği kıza aşık olup evlenen Gökhan Gönül "Bugünkü başarımı eşime borçluyum. Allah iyi ki onu karşıma çıkarmış" dedi.

Bu hikaye Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye gelmeden çok önce Ankara'da futbol oynadığı dönemde yaşandı. Ankara'da bir cafede oturan Gönül, bir otomobilin kaza yaptığını gördü.

Hemen yardıma koştu ve arabanın içinde bir bayanla erkeğin yaralı olduğunu gördü. İkisini de hastaneye götürdü. Yaralıların abi kardeş olduğunu öğrenen Gökhan, bu olayın ardından o bayanla görüşmeye devam etti ve büyük bir aşkın ilk kıvılcımını attı.

O yaralı bayan bugün eşi olan Hatice Gönül'den başkası değildi. Bu kazanın hayatının akışını değiştirdiğini söyleyen Gökhan Gönül, FB TV'ye verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Hayatta kimin başına ne geleceği belli olmuyor. Allah sevgili eşimi bir şekilde benim karşıma çıkardı. Bugünlere gelmemde onun çok büyük bir rolü var."

Hatice ve Gökhan Gönül çiftinin evlilik süreci gerçek bir aşk hikayesi... Takım içinde eşine düşkünlüğü ve düzenli hayatıyla tanınan Gökhan Gönül bu gerçeği hiçbir zaman inkar etmiyor ve "Allah onu benim karşıma çıkardı" ifadesini kullanıyor.

Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül'ün sinirli gecesi! ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Aşk Fenerbahçe hatice gönül sinirli futbolcu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.