Gökhan Gönül'den, "FETÖ'den kazık" haberine sert tepki! "Sen değil, senin 7 sülalen..."

Beşiktaş ve milli takımın başarılı sağ beki Gökhan Gönül'ün FETÖ'cü bir isim tarafından Balıkesir'deki bir arazi satışı nedeniyle kazıklandığına ilişkin haberler yer almıştı. "FETÖ'den Gökhan Gönül'e kazık" başlığı ile yayınlanan habere milli oyuncudan sert tepki geldi. Gökhan Gönül, "Sen değil, senin 7 sülalen adımı FETÖ denilen vatan hainleriyle aynı cümle içinde kullanamaz!"

Milli takımının sağ beki Gökhan Gönül’ün Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parsel’deki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesi 2016 yılında Gökhan Gönül’e 7.5 milyona satıldığı iddia edilmişti.

Bugün çıkan haberlere Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Gönül sosyal medya aracılığıyla sert tepki gösterdi. Gönül açıklamasında şöyle dedi:

Siz susuyoruz diye hayırdır? Haber yapayım derken Siz o kırmızı çizgileride aştınız artık. Ağzından çıkanı kulağında duyacak!! Sen değil,senin 7 sülalen adımı FETÖ denilen vatan hainleriyle aynı cümle içinde kullanamaz!

Ekran_Resmi_2017-12-21_13.54.51

NE OLMUŞTU?

Akşam gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istediği öğrenilmişti.

Gökhan Gönül’ün ilgisi üzerine ise İrfan Sarıgül, ‘Tay Tay Kazım’ lakaplı FETÖ’cü Kazım Boztaş İstanbul’a giderek Gökhan Gönül’e bir sunum yaptı. Gönül’ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı’na sokulmadı.

Gökhan Gönül'den, "FETÖ'den kazık" haberine sert tepki! "Sen değil, senin 7 sülalen..." ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Balıkesir FETÖ arazi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.