Gökhan Gönül resmen Çaykur Rizespor'da... Tecrübeli sağ bekten 2 yıllık imza

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'den ayrılan 36 yaşındaki sağ bek Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattı. Tecrübeli futbolcuyla yaklaşık bir hafta önce İstanbul'da bir transfer zirvesi gerçekleştiren Karadeniz ekibi cevap bekliyordu. Taraflar arasında imzaların atıldı ve resmi açıklama yapıldı.

Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün yeni takımı Çaykur Rizespor oldu. Doğu Karadeniz ekibi, 36 yaşındaki sağ bek ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran, Gökhan Gönül ve futbolcunun menajeri Ahmet Bulut önceki hafta İstanbul'da transfer zirvesi gerçekleştirmişti. Birkaç teklif daha alan Gökhan Gönül'ün ç. Rizespor'a dün kararını bildirdi ve bugün kendisi için bir imza töreni düzenlendi. Törende Gökhan Gönül'e Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran da katıldı.

Gökhan Gönül resmen Çaykur Rizespor'da... Tecrübeli sağ bekten 2 yıllık imza

"Çaykur Rizespor'umuz, tecrübeli defans oyuncusu Gökhan Gönül ile 2 yıllık anlaşma sağlamıştır. Kendisini 2 yıllığına yeşil-mavili renklere bağlayan Gökhan Gönül için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanımız Tahir Kıran katıldı. Gökhan Gönül'e kulübümüze "Hoş geldin" diyor, kendisine başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."

İsmi bir ara Adana Demirspor'la anılan tecrübeli futbolcu, Adana ekibiyle anlaşamadı. Süper Lig'in yeni ekibi de sağ beke Norveçli Jonas Svensson'u dahil etti. 4 yıllık Beşiktaş macerası sonrası geçen sezon Fenerbahçe'ye geri dönen Gökhan Gönül 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız ismin Sarı-Lacivertli takımda kalması da ihtimaller dahilindeydi ancak Nazım Sangare ile Murat Sağlam'ın ardından 3. sağ bek olmak istemeyen Gökhan Gönül, tercihini Çaykur Rizespor'dan yana kullandı.

BÜLENT UYGUN RONALDO'YU GETİRDİ

Teknik direktör Bülent Uygun'la yola devam eden Çaykur Rizespor şimdiye kadar 4 transfer yaptı. Başakşehir'in genç sol beki Cemali Sertel, eski Fenerbahçeli Samuel Holmen'in kardeşi İsveçli stoper Sebastian Holmen, Ankaragücü'nden ayrılan Alper Potuk ve Bülent Uygun'un Dubai'den iyi tanıdığı Brezilyalı 10 numara Ronaldo Mendes, Karadeniz ekibine imza attı.

Çin'den ayrılmak üzere olan Premier League patentli Venezuelalı golcü Salomon Rondon'un ise eli kulağında..

Gökhan Gönül resmen Çaykur Rizespor'da... Tecrübeli sağ bekten 2 yıllık imza - Resim : 2

Gökhan Gönül resmen Çaykur Rizespor'da... Tecrübeli sağ bekten 2 yıllık imza ile ilgili etiketler Fenerbahçe Gökhan Gönül Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.