Gökhan Gönül: Kazanırken de birdik, kaybederken de biriz

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, eski takımı Beşiktaş'a 4-3 kaybettikleri derbinin ardından Sarı-Lacivertli taraftarlara seslendi. 35 yaşındaki sağ bek, ''Kazanırken de birdik, kaybederken de biriz'' dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında dün, Beşiktaş'a kendi sahasında 4-3 mağlup olan Fenerbahçe'nin  tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Instagram hesabından açıklamalarda bulundu. Futbolcu arkadaşlarıyla birbirlerine sarılı halde bir fotoğraf paylaşan Gökhan Gönül, ''İyi değildik ancak sadece bir maçı kaybettik. Her şey daha yeni başlıyor. Kazanırken de birdik, kaybederken de biriz. Bu mağlubiyetle ne şampiyonlukdan olduk ne de hedeflerimizden. Biz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz, vazgeçiremeyecekler... Fenerbahçe olarak eskisinden çok daha güçlü döneceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın'' ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül: Kazanırken de birdik, kaybederken de biriz ile ilgili etiketler Gökhan Gönül Fenerbahçe Beşiktaş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.