Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir? Kaç yaşında?

Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir? Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, taksi şoförü tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonrası yaralandı. Gökhan Gencebay hastaneye kaldırıldı. Tartışma taksi şoförünün Gökhan Gencebay’ın sevgilisi Seda Han'a küfür etmesi sonucu çıktı. Peki Seda Han kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir? Gökhan Gencebay’ın sevgilisi Seda Han'a taksi şoförünün küfür etmesi sonucu çıkan tartışmada Gencebay bıçaklandı. Gündemde Gökhan Gencebay'ın sevgilisinin yaşamı araştırılmaya başlandı. Peki Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir?

Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir? Kaç yaşında?

SEDA HAN KİMDİR?

Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin oğlu Gökhan, 2016'da Seda Han ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıllarda Gökhan Gencebay evlenmeyi düşündüğü kız arkadaşı ile Bodrum’da, Anne ve babası ile tatil yapmış ve görüntülenmişti. Orhan Gencebay ve Sevim Emre’nin müstakbel gelinleriyle çok iyi anlaştıkları magazin haberlerinde yer almıştı.

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

Gökhan Gencebay, 14 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç oyuncu Londra'da Harrow School da ingilizce eğitimini tamamlamasının ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne girdi. Gökhan Gencebay yükseklisans eğitimini işletme üzerine yapmakta. Genel sanat yönetmeni olarak çalışan, alanında duayen Ayla Algan’ dan 1,5 yıl boyunca oyunculuk eğitimi alan Gencebay 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlamış.

Gökhan Gencebay'ın sevgilisi Seda Han kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Orhan Gencebay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.