Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci hakkında yeni bir iddia daha! Evliliğinin bitme nedeni bu mu?

Futbolcu Gökhan Çıra ile olan iki yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde 15 dakika içerisinde sonlandıran sosyal medya fenomeni ve iş kadını Selin Ciğerci'nin evliliğinin bitmesi ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Son olarak, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay canlı yayında Selin Ciğerci'nin geçtiğimiz yıl Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile İngiltere'de evlendiğini ve taşıyıcı anne yöntemiyle de çocuk sahibi olduğunu iddia etti.

2019 yılında Swissotel The Bosphorus'da düzenlenen gösterişli bir düğünle hayatını birleştiren Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci, iki yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde ani bir kararla sonlandırdı. Çiftin flaş ayrılığının ardından 'aldatma' iddiaları çok konuşulurken, Onur Akay'ın Selin Ciğerci ile ilgili canlı yayında anlattıkları duyanları şaşkına çevirdi.

Yasemin Bozkurt ve Figen Civan'ın birlikte sunduğu “Canlı Masa” programına konuk olan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay canlı yayında anlattıkları ile herkesi şoke etti.

 
Akay, geçtiğimiz günlerde futbolcu Gökhan Çıra'dan boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin, geçen sene bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile İngiltere'de evlendiğini açıkladı.

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci ile ilgili yeni bir iddia daha! Evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı

''BOŞANMANIN NEDENİ ÇOCUK''

Gökhan Çıra'nın boşandıktan bir gün sonra bir kadınla çekilmiş fotoğrafını da yayınlayan Onur Akay, aslında bu boşanmanın aldatma nedeni ile değil, Selin Ciğerci'nin taşıyıcı anneden çocuğu olduğu için gerçekleştiğini dile getirdi.


"SELİN CİĞERCİ İNGİLTERE'DE EVLENDİ VE ÇOCUĞU OLDU"

Canlı yayında bu olayı Deniz Akkaya'nın da bildiğini ve belgelerini gördüğünü dile getiren Onur Akay, "Aslında Selin Ciğerci bir şekilde aldatmış gibi görülüyor. Ben onlara yakın kişilerden bu konuyu çok uzun süre araştırdım. Anlaşmalı bir şekilde boşanmalarının tek sebebi Selin Ciğerci'nin Türkiye'de yasal olmayan taşıyıcı anne yöntemi ile çocuk sahibi olmak istemesi. İngiltere'de bir anne ayarlamış geçen sene ve anneyi bulduktan sonrada Türk asıllı bir İngiliz vatandaşı ile evlenmiş Selin Ciğerci. Çocuk da hatta doğmuş." ifadelerini kullandı.

 

"HEM BABASI HEM ANNESİ OLACAK"

Ayrıca konu ile ilgili bugün bir yazı da kaleme alan ünlü sanatçı Onur Akay, şu ifadelere yer verdi;

 "Canlı yayında yaptığım bu açıklamadan sonra, çok sayıda mesaj aldım. İnsanlar Selin Ciğerci'nin neden Gökhan Çıra'dan değil de bir Türk asıllı İngiliz vatandaşından çocuk yaptığını soruyor. Olay maalesef öyle değil. Selin Ciğerci kendi öz çocuğu olmasını istiyor. Gökhan Çıra'dan bir taşıyıcı anne yoluyla çocuk yaparsa, o sadece Gökhan'ın öz çocuğu olacak. Taşıyıcı anne yoluyla çocuk yapmak Türkiye'de yasal olmadığı için ve yasal olan ülkelerde de çok kolay olmadığı için, Selin aslında Gökhan'ın bir taşıyıcı anneden dünyaya gelen öz çocuğuna veya birlikte evlat edindikleri bir çocuğu da annelik yapmayı düşündü. Ancak Gökhan'ın gece hayatı ve aldatma olayları nedeniyle, İngiltere'de para karşılığında bir taşıyıcı anne bulunca, yine İngiltere'de para karşılığında bir Türk asıllı İngiliz vatandaşı ile evlendi. Hatta ikiz çocuklarının dünyaya geldiğini doğrulayan belgeler var. Yani Selin Ciğerci doğurganlık özelliğine sahip olmadığı için, hem bu bebeklerin babası, hem de cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu için annesi olacak. Çocukları annesi olarak üstüne alabilmesi için İngiltere'de evlenmesi ve vatandaşlık hakkı kazanması gerekiyordu. Türk asıllı İngiliz vatandaşı sadece kağıt üzerinde babası olacak. Selin Ciğerci ise aslında çocukların biyolojik olarak babası olacak. Gökhan Çıra tarafından aldatılmış olsa da aslında boşanmanın perde arkası formalite. İş yerinde ortak, mal varlığında ortak... Peki adama sormazlar mı neden boşandınız? Selin, bu işleri ayarlayınca yeniden Gökhan Çıra ile evlenecektir.''

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci ile ilgili yeni bir iddia daha! Evliliğinin bitme nedeni ortaya çıktı

Gökhan Çıra ile boşanan Selin Ciğerci hakkında yeni bir iddia daha! Evliliğinin bitme nedeni bu mu? ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Deniz Akkaya Onur Akay gökhan çıra taşıyıcı anne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.