Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci'yi bedeninde ölümsüzleştirdi! Yüzünü göğsüne dövme yaptırdı

10 Eylül 2021'de boşandığı eşi Selin Ciğerci ile ayrılığa daha fazla dayanamayıp yeniden barışan Gökhan Çıra, sosyal medya paylaşımında herkesi şaşırtan bir karar aldığını açıkladı. Birlikteliklerine kaldıkları yerden devam kararı alan ikiliden Çıra, eski eşi Ciğerci’nin yüzünü göğsüne dövme yaptırarak aşkını ölümsüzleştirdi.

2019 yılında muhteşem bir düğünle evlenerek 2021 yılında da 15 dakika içerisinde anlaşmalı olarak boşanan eski futbolcu Gökhan Çıra ve sosyal medya fenomeni, iş kadını Selin Ciğerci ikilisi, yeni yılın ilk günlerinde yeniden barışma kararı aldıklarını geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan açıklamışlardı.

 Ayrılığa çok fazla dayanamayan ikili, aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları mutluluk pozları ile gözler önüne sermeye devam ediyorlar... Son olarak Instagram hesabından bir paylaşım yapan Çıra görenleri şaşkına çevirdi.

SELİN CİĞERCİ'NİN YÜZÜNÜ DÖVME YAPTIRDI

Aşk pozlarını her fırsatta takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmeyen Çıra yeniden birliktelik yaşamaya başladığı kendisinden 12 yaş büyük eski eşi Selin Ciğerci’nin yüzünü göğsüne dövme yaptırmaya karar verdiğini açıkladı. Dövmeciden o anlarını paylaşan Çıra'nın elinin bileğine de 'Selin' yazdırdığı görüldü. Gökhan Çıra böylece eski eşini bedeninde ölümsüzleştirmiş oldu. 

Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci'yi bedeninde ölümsüzleştirdi! Yüzünü göğsüne dövme yaptırdı


Gökhan Çıra, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Hazır mısın prenses" ifadelerini kullanırken Çıra’nın bu üstsüz halini görenler "Şaka mı bu?", "Lütfen şaka olsun" yorumlarında bulundu.

Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci'yi bedeninde ölümsüzleştirdi! Yüzünü göğsüne dövme yaptırdı

Gökhan Çıra eski eşi Selin Ciğerci'yi bedeninde ölümsüzleştirdi! Yüzünü göğsüne dövme yaptırdı ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Dövme gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.