Gökhan Çınar'ın paylaşımına Selin Ciğerci'den tepki gecikmedi! ''Baba oldum'' paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü!

Magazin gündeminin yakından takip ettiği Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikilisi yeniden gündemde. Selin Ciğerci ile iki defa evlenip boşanan Gökhan Çıra’nın paylaşımı tartışma yarattı!

Magazin dünyasının son dönemde yakından takip ettiği fenomen isimlerden Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra’nın paylaşımı gündem yarattı. İki defa Selin Ciğerci ile evlenip daha sonra boşanan Gökhan Çıra, kısa süre önce gizemli sevgilisine evlenme teklif etmesinin ardından gündeme gelmişti.

Sosyal medyada hesabından yaptığı son paylaşımı gündem yaratan Gökhan Çıra’nın baba olduğunu duyurmasının ardından gözler Selin Ciğerci’ye çevrildi. ‘’Baba oldum’’ notuyla yaptığı paylaşım sonrasında fenomen Selin Ciğerci’den eski eşine tepki ise gecikmedi.

İKİ DEFA NİKAH MASASINA OTURDULAR!

Eski futbolcu Gökhan Çıra, 2019 yılında Selin Ciğerci ile evlilik kararı almasının ardından gündemde geniş yankı uyandırmıştı. Büyük bir aşk yaşadıklarını ifade eden çift 2021 yılında tek celsede biten bir boşanma davası ile ayrıldılar.

Ayrılıktan kısa süre sonra ayrılığın zor geldiğini söyleyen çift 2022 yılında yeniden evlenme kararı almış ancak bundan 2 ay sonra da tekrar boşanmışlardı. Gökhan Çıra’nın bu olaydan bir süre sonra gizemli sevgilisine evlilik teklif etmesi dikkat çekmişti. Yaptığı son paylaşım ise yine gündem oldu.

GÖKHAN ÇIRA BABA OLDU!

Gökhan Çınar'ın paylaşımına Selin Ciğerci'den tepki gecikmedi! ''Baba oldum'' paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü!

Önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen Gökhan Çıra, kızıyla verdiği bir pozu paylaşarak baba olduğunu duyurdu. Evliyken aldattığı gerekçesiyle boşandığı ve sonradan yeniden evlenip tekrar boşandığı Selin Ciğerci ise Gökhan Çıra’nın bu paylaşımına tepki gösterdi.

SELİN CİĞERCİ’DEN İMALI PAYLAŞIM!

Eski eşi Gökhan Çıra’nın kızıyla fotoğrafını paylaşmasının ardından Selin Ciğerci tarafından Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Gökhan Çıra’nın paylaşımına ilişkin yaptığı düşünülen paylaşım sosyal medyanın gündemine geldi.

Instagram hesabından paylaştığı hikayesinde sadece ‘’pes’’ yazarak tepkisini dile getirdi. Gökhan Çıra’nın paylaşımı sonrasında çocuğun annesinin kim olduğu ise merak edilmeye başladı. Takipçileri ise sosyal medyadan birçok yorumda bulundu.

Gökhan Çınar'ın paylaşımına Selin Ciğerci'den tepki gecikmedi! ''Baba oldum'' paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.