Gökhan Arsoy kimdir? Kaza mı yaptı? Neden gözaltına alındı?

Gökhan Arsoy kimdir? Ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gökhan Arsoy'un Bodrum'da lüks sürat teknesiyle bir kadına çarptığı iddiası sosyal medya gündeminde sıkça konuşulmaya başlandı. İddialar sonrası ünlü oyuncunun hayatı araştırılmaya başlanırken, yapılacak açıklama merakla bekleniyor. İşte Gökhan Arsoy kimdir? Kaza mı yaptı? Neden gözaltına alındı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gökhan Arsoy kimdir? Dizi ve sinema projelerinde yer alan Gökhan Arsoy, Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. İddialar sonrası ünlü oyuncunun hayatı araştırılmaya başlanırken, yapılacak açıklama merakla bekleniyor. Ünlü oyuncu Göksel Arsoy'un kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gökhan Arsoy'un Bodrum'da lüks sürat teknesiyle bir kadına çarptığı iddiası sosyal medya gündeminde sıkça konuşulmaya başlandı. İşte Gökhan Arsoy kimdir? Kaza mı yaptı? Neden gözaltına alındı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gökhan Arsoy, 17 Nisan 1965 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Remzi Gökhan Arsoy'dur. Babası Yeşilçam oyuncusu Göksel Arsoy'dur.

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra İngiltere'de işletme eğitimi aldı.

1997 yılında babasının izinden giderek başrolünde Ebru Gündeş'in de yer aldığı "Deli Divane" dizisi ile oyunculuk hayatına adım attı.

1998 yılında senaryosunu Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın birlikte yazdığı, Bergüzar Gökçe Korel, Tuba Ünsal, Tanju Korel ve Hülya Darcan’ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Kırık Hayatlar dizisinde oynadı.

2005 yılında "Sevda Tepesi" adlı dizide Aydan Burhan, Dursun Ali Sarıoğlu,Yalçın Menteş, Şenol İpek ile birlikte rol aldı.
Gökhan Arsoy, 2 Ocak 2010 tarihinde Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli ile New YorkBaşkonsolosluğu'nda nikah masasına oturdu.

Gökhan Arsoy kimdir? Kaza mı yaptı? Neden gözaltına alındı? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.